fredag 17. juli 2015

Hva tjener en rørlegger

Som rørlegger tilpasser, monterer, installerer og reparerer du sanitær- og. Tabellen viser gjennomsnittslønn uavhengig av ansiennitet og alder. Som rørlegger fikser Petter Hokland alt fra vannlekkasjer til oppvarmingen i gågata.

Hva kan man forvente i lønn i dette yrket? Her finner du statistikk om hvor mye en rørleggerne tjener i månedslønn, timelønn, og lønnsgapet mellom menn og kvinner, . Lurer på hva en elektriker, rørlegger ligger på i. Da mener jeg ikke inn i oslo osv, vet at de tjener en del mer enn de som . Jobb og utdanning › Arbeid og karriereBufret31. Er ungdom med drømmer om å bli rørlegger.


Jeg var nettopp på yrkemesse og spurte om månedslønnen og årsinntekt (netto), men de kunne . I læretida er det normalt å få lærlinglønn, det vil si lønn tilsvarende en viss prosent av. Lærlinger i rørleggerfaget med år i bedriften lønnes etter følgende . Dette inkluderer fast lønn, bonus og uregelmessige tillegg, men ikke overtid. Administrerende direktør i finans og forsikring tjener mest. Månedslønn er hovedbegrepet i lønnsstatistikken og omfatter avtalt lønn, uregelmessige tillegg og bonus. Rørlegger og VVS-montør (bygg og anlegg) 37.


En ferdigutdannet elektriker,rørlegger, snekker. Og som læregutt der får du ikke akkurat noen lønn . Gjennomsnittlig månedslønn per heltidsekvivalent, etter kjønn og arbeidstid per 1. I stedet hadde vi lyst til å finne ut hva folk flest tjener, og om de er fornøyd med den lønna de får. Hehe, blei så fristende å spørre: Er du ute etter en mann som er rørlegger, men vil vite hva han tjener før du involverer deg mer? Noen som vet hva en nyutdannet rørlegger med fagbrev på år kan forvente å tjene?


Med litt overtid får man fint en akseptabel lønn. I læretiden jobber du på lærekontrakt (LK) i rørleggerbedrift, med lønn Du får nye utfordringer og mer ansvar etter hvert som du blir tryggere på oppgavene. Du kan lett velge andre veier senere og være attraktiv i markedet. Lurer på hvor mye rørleggere og evt elektrikkere har i timelønn som ansatte.


Her i området har tømrere fra 1- 2i lønn. Skal alle ned i lønn eller fortjener de lønnen sin? Kjenner ikke mange rørleggere, snekkere eller elektrikere som tjener særlig mer hvertfall.


Med svennebrev som rørlegger har du mange muligheter for etterutdanning. Allmenngjorte tariffavtaler er en avtale om lønn og arbeidsvilkår som gjelder for alle som utfører arbeid innen det spesifikke området, selv om man ikke er en del .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.