mandag 20. juli 2015

Gulvplate peis krav

Det vil si, at ved åpent ilegg på 50cm fra gulvet, må gulvplaten være 33cm dyp og ved ilegg på 90cm må gulvplaten måle 73cm i forkant av . Men mange produsenter har egne . Er det godkjent med en stålplate eller må det være en steinplate. Takker for alle gode svar. Hvis gulvet foran peis er av brennbart materiale, skal det være kledd med.

Dersom peisbunnhøyden er 9mm, vil kravet til plate være 900 . En gulvplate skal beskytte gulvet mot sprut og varme fra bålet. Det er spesielle krav til gulvplaten og materialet den står på. Vårt utvalg av gulvplater er stort og består av ulike materialer, fasonger og farger. Våre autoriserte forhandlere vil kunne hjelpe deg til å finne det produktet som . Vi skal også se på hvilke krav som gjelder for gulvplater.


Brannmur, brannpanel og brannmursplater. Ulike ildsteder avgir ulik mengde varme, .

Det er viktig at din nye peisovn kan monteres forsvarlig der hvor du ønsker. Aduro peisovn kan du se hva kravet for nettopp denne ovnen er. Som ildsted menes frittstående vedovner, peis , peisinnsats , parafinbrenner. Hvert enkelt ildsted har i dag egne krav til brannmur. Tilleggsutstyr du ofte trenger er røkrør, gulvplate og eventuelt montering.


Hos Varmefag kan du få montert både peis og pipe på kun én dag. En peis skal oppfylle mange ønsker og behov. Gulvplate : Må jeg ha en spesiell gulvplate ? Ettersom gulvplaten skal ligge oppå parketten, så bør vi ha noe tynt.


Kravet er at plata er av ikke-brennbart materiale. Våre ildsteder tilfredsstiller verdens strengeste krav til ren forbrenning. Våre ovner og peiser har høy varmeeffekt, og utnytter veden optimalt.


Samtlige peiser er rentbrennende og tilfredsstiller de strenge kravene til lukkede. Sort stålramme og gulvplate (som avbildet) eller tilsvarende ramme i ruvina . Det sikrer våre krav til effektiv og økonomisk bruk av brenselet. Les hele denne anvisningen før du begynner å montere din Dovre peisovn.

Glass under peis ovn Underlagsplate Herdet glass Hadeland Gran Brandbu Oppland Oslo Jevnaker. Visste du at det er krav om gulvplate foran peisen ? Montering av røykuttak bak. Ildsteder fra Nordpeis har sekundærforbrenning og er rentbrennende.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.