fredag 31. juli 2015

Gulvavretting tregulv

Gulvavretting på tregulv. Primer blandeforhold 5:1. Hvis en pumpbar avrettingsmasse skal brukes . På tregulv minst av tretykkelsen, på sponplate minst mm.


Skal legge parkettgulv hjemme, men det gamle tregulvet er ikke helt rett. Langs veggene er det relativt jevnt, mens detsynker ned mot midten av gulvet fra alle sider.

Og hvordan du legger ut Weber. Her viser vi hvordan du legger nytt gulv på et gammelt gulv. Pass på at underlaget er jevnt og at det ikke. Her ser du hvordan du avretter et gulv med Webers selvutjevnende avrettingsmasser.


Det anbefales å gå nøye over gulvet og tette sprekker og overganger mellom gulv og vegg. Skisse oppbygging tregulv med avrettingsmasse. Vaktmesterhjelpen har lagt mange tusen kvadrat med avretting for private, industri, forretningsvirksomhet og offentlige instanser opp gjennom årene og har en stor kompetanse innen området gulvavretting på både tre og betonggulv. Har du planer om avretting kan du ta .

Kan det virkelig være så enkelt å få perfekte gulv? Vi har hørt spørsmålet før, og svaret er heldigvis: JA. Her er den uimotståelig enkle løsningen for deg som ikke er håndverker eller betongekspert: Weber gulvavretting , som er selvutjevnende flytesparkler som blandes med vann og deretter helles rett på gulvet. Vi påtar oss både store og små oppdrag. Vår leverandør av gulvavrettingsmasse er Weber Norge.


Støvredusert sementbasert, fiberforsterket og pumpbar avrettingsmasse for underlag av betong, lettbetong, stein og keramikk, tre (armert) og gulvgipsplater. For fallbygging og frittbærende konstruksjoner. Egnet som underlag for limte tepper, flis eller flytende og limte tregulv. Som oppbygging for Finjas avrettingsmasser for . Lim for LVT og LVP belegg.


Selvutjevnende sparkelmasse for oppretting av gulv i tørre rom. SCHÖNOX EG brukes også som ved- heftsutbedrer på diverse vanskelige underlag som bl. Industri- og Boligprodukter (1). Tilgjengelig i butikker. Fredrikstad , Lørdag 15.


GULVAVRETTING FIBER HURTIG 260. Støvredusert, sementbasert, fiberforsterket, selvtørkende og pumpbar avrettingsmasse for underlag av betong, lettbetong, stein og keramikk, tre og gulvsponplater. Hensiktsmessig som underlag for limte belegg, fliser eller flytende og limte tregulv.

Avretting av tregulv på stue ca kvm, og legge nytt laminatgulv.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.