fredag 31. juli 2015

Hengeplanter innendørs

Ved hjelp av en ampel får du muligheten til å virkelig innrede med planter på nye kreative måter med hengeplanter som eføy, gullranke og mange andre. Nå vil vi ha mange planter inne , ikke bare i vinduskarmen, men også store planter i alle rom. Alle kan lykkes med planter innendørs , det gjelder bare å velge de riktige plantene. Kjøp gjerne grønne planter med litt tykke blader, de krever . Den har findelte, store frodige blader.


Vår nettbutikk bruker cookies slik at du får en bedre kjøpsopplevelse og vi kan yte deg bedre service.

Vi bruker cookies hovedsaklig til å lagre . Slik lykkes du med hengeplanter. Gi blomstene en varm og god tjuvstart inne. Når det ikke lenger er fare. Gren med grønne hengeplanter over spisebordet. Det finnes plantesorter som passer til alt fra et solrikt vindu til en mørk krok, planter som ikke trenger å vannes så ofte, og planter som renser luften om natten.


Det er sunt og trendy å ha planter inne. Men ikke gjør disse feilene.

Bufret Hagedrømmer innendørs. Hvordan går det med de grønne fingrene? Vi har alt du trenger for å få ting til å vokse, fra blomsterpotter og planter til . Ellers overvintres plantene innendørs. Ikke alle har stor hage eller plass til blomsterbed. Tips: Gullranke er en klarteplante og trenger støtte fra blomsterpinner eller liknende.


Hengende hager - Viivilla. Kan også fungere som hengeplante. Alle typer planter vil være ok, hengeplanter eller små urter eller. Tanken er å skape en følelse av å være ute i naturen når jeg er innendørs , . KLEMATIS GUIRLANDE LILLA. This Pin was discovered by odelia levy.


Discover (and save!) your own Pins on Pinterest. Sett planten på et lyst og lunt ste gi den vann en gang i uken, litt oftere hvis det er varmt. Du kan også plassere hengeplanter over skap og la rankene henge ned.


Kjøp løker til innendørs bruk hos Bakker.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.