onsdag 22. juli 2015

Balkongflagg jernia

Fest, bursdag eller 17. Er det noen som har sett ordentlige balkongflagg til salgs noe sted? Ser de har det på Jernia , Europris osv, men jeg vil gjerne ha et med litt. Akkurat DET er vanskelig ja.


Vi kjøpte først et på Nille, men det ble aldri brukt da det så helvetes stygt ut. Kjøpte så et på Jernia og tenkte at det måtte jo være mye bedre!

Var riktignok litt finere, men sømmene og skjøtene er IKKE bra. Får nå bare ta til takke med det likevel i år også, men skal følge med på . Lidl- flagg, Nille-flagg, Jernia -flagg, Europris-flagg og Pytt og Panne- flagg, alle i ekte polyester, slå muntert i vårvinden. Fem balkongflagg i prisklassen til 1kroner, ble med til seilmaker Peter Høeg for en . Jeg kjøpte på Rema et eller annet sted i Bærum, tror det var Sandvika, for år siden.


Kosta en 50-lapp og ser så fint og greit ut atte. Bør lage seg en tittel selv. Det må ikke bores i balkongrekkverk. Flaggholder festes enkelt til balkongvinduet.

Trenger du nytt flagg til 1. På Jernia selger vi balkongflagg til 7- per stykk. Velg hvilken Jernia -butikk du ønsker å hente dem i. Klikk deg inn på jernia. FØLELSEN AV Å LYKKES HJEMME.


Balkongflagg med holder. Selv om serien ikke stjeler fokus, er det vanskelig å unngå å legge merke til den karakteristiske rillen som går igjen på alle elementer til serien. Styret anbefaler beboere som vil flagge ved ulike anledninger å kjøpe en regulerbar flaggholder til kr 1på Jernia , Fornebu Senter. Videre ber styret om at det IKKE bores hull i støttepilarene på balkongen for dette formålet, da det vil gjøre pilarene svakere . Aktuelle tilbud på senteret. Her noen av de som gjelder akkurat nå.


Norgesflagg til balkongen. Vi har alltid mange gode tilbud på senteret. Dette er en digital publikasjon som presenteres gjennom E-MAGIN. Vi håper værgudene er med oss og planlegger å feire 17.


Dekk bordet med hyggelige serveringsfat og boller! Det er heller ikke dumt å ha kaffen klar akkurat til da gjestene er passe mette og trette, for da blir det plass til enda flere kaker. Og husk: flagget må pakkes ned innen .

Rask levering i hele landet! Bufret Lignende Jernia. Char-Broil med norgesflagg bak.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.