tirsdag 21. juli 2015

Åsen elektro

Med en varmepumpe får du høy komfort og godt innemiljø. Hvilken type passer deg? Finn veibeskrivelse, kontaktinfo, regnskapstall, ledelse, styre og eiere og kunngjøringer.


Med dette har dere også en solid importør i ryggen. Hvitevareservice, service og montering av storkjøkken, industri og.

Trenger du råd eller faglig veiledning, så har vi profesjonelle medarbeidere som står til din tjeneste. Velkommen skal du være! Hilsen Svein Erik med ansatte.


Drøyt fem år etter sin start i yrket var Åsenfamilien blant det første i bransjen til å kaste seg på varmepumpebølgen. Fra mindre feilsøking eller småservice, . Det sier Morten Åsen i Åsen elektroservice AS. I tillegg til foreldrene er hans samboer Aina Jeanett Nusseransatt. Jeg har ikke arbeidet med annet, så det er vanskelig å forholde seg til hvordan andre har det på .

Vi har høy kompetanse innen del fleste områdene innen elektro , med spesielt fokus på belysning og smarthus. Ingen jobb er for liten og ingen er for stor. I våre lokaler sentralt på Åsen i Stavanger har vi et flott og innholdsrikt showroom, hvor du som kunde kan se på, ta på og prøve et stort utvalg av produktene vi installerer. For dager siden - Etter en omfattende ombygging har Ahlsell gjenåpnet sin nye butikk på Åsen.


Alle fag er nå samlet under et tak, og alt fagmannen trenger av utstyr og spesialistkompetanse er tilgjengelig her. Elektro Service, Sømsvn. Klikk linken for mer informasjon. Km from Current Location. Firmaet har i dag 1ansatte og med lærlinger er Buskeruds største lærlingebedrift.


Våre montører dekker hele det sentrale Østlandet. Alle beboere vil få et eget skriv ca. Annen steder i nærheten. Dette er veldig engasjerende. Jeg er strålende fornøy sier Lindholm.


Det er jordnært og matnyttig. Foreleser Harald Aasen er veldig bra, og flink til å .

Bilverksted AS har Meko-teknikkere i staben. Staben består i dag av totalt ansatte inklusiv lærlinger. Vi i TOOLS gir deg det du trenger av verktøy, maskiner, personlig verneutstyr og industrielt forbruksmateriell. Her finner du vår butikk på Åsen i Stavanger.


Vi tar oppdrag for både privatpersoner og næringsliv.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.