fredag 10. juli 2015

Antiskli utendørs

Hei, Noen som kjenner til et produkt som kan skrus fast på trappetrinn av tre slik at de blir mer sklisikre? Jeg ser for meg et tynt metallprofil med . Vårt brede sortiment av trappeneser og antiskli -produkter gjør at vi kan tilby en løsning for de aller fleste trapper både inne og utendørs. Vi fører produkter i alle . Tape som skal brukes som antiskli på utsatte områder som trapper, ramper, båtdekk og gulv.

Glimrende bestandighet mot vann, alkohol, rengjøringsmiddel samt . Monteres i temperaturer over. Selvklebende, hindrer skliulykker. Sklisikringen kan brukes både ute og inne. Egner seg innendørs og utendørs. Effektiv i tørre, våte, oljete og fettede miljøer.


Velegnet for stige, trappetrinn, båtdekk, skateboard m. På rull, med god vedheft og strukturert overflate.

Egnet på alle steder der det foreligger sklifare, f. FARGE: Gir et klart fargeløst sjikt. FORBRUK: 7ml til ca. Norsk klima krever de råeste løsningene for utendørs gulvbelegg. High Performance Epoxy 3. Med antiskli -terrassebeis kan du forebygge ulykker og samtidig få en vakker overflate. Livsfarlige fliser utendørs.


Sklihemmende teip kan også brukes utendørs. Les også: Hold katten unna bordet og vinduskarmen. Som katteeier har du helt sikkert irritert . Antiskli mineralpulver er et sklihemmende produkt som blir lite synlig for det blotte øye. Gulvtec Antiskli virker på alle harde gulv overflater, som keramiske fliser,.


Kan brukes i inngangspartier, rundt basseng, på balkonger, innendørs og utendørs.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.