fredag 17. juli 2015

Akershus renhold as

Næringslivets rådgiver – Leverandør av effektivt og svanemerket renhold. Vi satser på personlig service og et godt samarbeid med kundene. Finn veibeskrivelse, kontaktinfo, regnskapstall, ledelse, styre og eiere og kunngjøringer.


Vi har på disse årene opparbeidet en . Besøksadresse, Lørdagsrudveien 24. Har du en jobb du skal ha gjort?

Legg jobben ut på anbud og bli kontaktet av fagfolk med rett kompetanse. Vi er en profesjonell leverandør av renholdstjenester, med over års erfaring. Se nærmere for mer informasjon om oss og våre tjenester. Virksomhetstype, Hovedkontor. På utkikk etter rengjøringsbyrå?


Ab Solutions Øst As Avd. Finn arbeid og stillinger på Careerjet. Utføre renhold , samt hva hermed står i forbindelse herunder å delta i andre selskap med lignende virksomhet. Yelp er en gøy og enkel måte å finne, anbefale og prate om hva som er bra og mindre .

Akershus Renhold jobber på Indeed. Godt renhold er en nødvendighet for et sunt innemiljø og lavere vedlikeholdskostnader på sikt. Bedrift underlagt FOKUS RENHOLD AS.


Antall mottatte tilbud: 11. Carina Haveland Hagen, Møre og Romsdal (renhold). RGS Flytting og Renhold tilbyr alt av tjenester innen flytting og renhold.


Med mange fornøyde kunder innen renhold , restauranter, kontorer og butikker, jobber vi kontinuerlig . Effektive løsninger innen inngangspartimatter, avlastning- og sklisikringsprodukter, samt produkter til profesjonelt renhold og gulvbehandling. The contractor is an SME: no. Information on value of the . Vi er en totalleverandør av Facility Services med hovedvekt på renhold og hygiene.


Avtalen omfatter også matter ved inngangsdører. Skolen må derfor beregne antall timer for å utføre renhold i hvert .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.