onsdag 3. juni 2015

Tips til oppussing av gang

Interiørarkitekten gang tipssak interiørarkitekt Trond Ramsøskar. Enten du planlegger oppussing eller kun små endringer, det er greit å få med . Enkle tips til hvordan du rydder opp i gangen, på kontoret og på vaskerommet.

Få en ryddig, praktisk og funksjonell gang og bod med disse tipsene. De aller fleste av oss har en gang i boligen vår, enten vi nå bor i leilighet eller hus. Det er de færreste av oss som kommer rett inn i husets . Lene blogger om trender, tips og inspirasjon.

Tips innendørs og merket Hall/entre, Inspirasjon, Oppussing, Tips innvendig av lene. Trenger gangen din sårt en liten oppussing? Her får du noen tips til smarte og billige løsninger det er lett å ta tak i. Lag et møbel i gangen som oppbevarer jakker, sko og nøkler. Her er fire gode gjør det selv-tips som kan forgylle vintermørket med lys, hygge . Inspirasjon for alle som skal bygge nytt eller pusse opp - Daglige artikler om trender, tips, gjør-det-selv, video, forhandlersøk og malermestersøk. Denne gangen har jeg skrevet noen ord under bildene vi har valgt ut i. Nok et par rom i hjemmet vårt som er nesten, snart i orden.


Litt finish igjen så kan vi ta det rolig!

Har knipset et par bilder av yttergangen og . Sparkling og akryl jobbing, skal fullføres i stue og gang i løpet av neste uke, så da. Et sekundært oppbevaringssted vil gi gangen et ryddig inntrykk. Et annet viktig tips er å ha knagger som barna kan nå. Interiørarkitektene hjelper deg å rydde opp i gangen.


Enten du planlegger du oppussing eller kun små endringer, det er greit å få med noen . Vi fortsetter videre med oppussingen i huset vårt, og siste prosjekt er gangen. Kan fargen antikk grå være fin i trappetrinn eller har dere andre tips? Få inspirasjon og tips til hvordan du på en enkel måte kommer i gang med oppussingen du har tenkt på så lenge. Jeg liker slike utfordringer, nå fikk jeg nemlig både et tema å blogge om, samt at jeg fikk ryddet i gangen.


Det første du møter når du selv kommer hjem, eller der du ønsker gjestene velkommen. Det føles godt å kunne ta imot gjestene i en innbydende og ryddig gang. Vi gir deg tips til et lekkert og praktisk rom, som er . Har lagt inn en tegning av gangen vår her: Gangen Noen som har forslag til hva vi kan gjøre med den?

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.