onsdag 3. juni 2015

Dobbel garasje med leilighet

Vi vurderer å bygge en dobbel garasje med kvadrats utleieleilighet i. Har hatt megler på besøk for å vurdere potensiell verdiøkning . Den skal være nøkkelferdig og leieligheten bør være på rundt 30kvm (boa). I den sammenheng ønsker vi å bygge en dobbeltgarasje med utleiedel. Behøver du et ordentlig gjesterom, en drømmeplass til tenåringen, eller en leilighet for utleie?

Med våre garasjer med leilighet får du både garasje og leilighet i . Hva koster det egentlig? Dere som har bygd garasje med loft innlegg 11. Hvor mye koster det å bygge en romslig garasje med. Denne løsningen passer bra om man . Våre dobbelgarasjer kan leveres i alle størrelser, du bestemmer!


Se tegninger av ulike dobbelgarasjer fra 1-2-Tre. Vi ønsker å bygge en dobbelgarasje med leilighet oppå.

Vi skal selv ordne med utgraving av tomt. Er det noen som kjenner til det? Jeg har lyst å få bygget en dobbel garasje med leilighet under Tror ikke det er så vanlig.


Embla er en dobbelgarasje med god plass til to biler. Den er kompakt og har nesten kvm bruksareal på loftet. Den leveres med saltak, to porter og fire vinduer . Jeg leverer også enkel-garasjer med bredde 320cm. Se egen annonse på finn. Det er også mulig å gjøre garasjen til en sekundærbolig, dersom man innreder et loft i overetasjen.


Selv om det gjør at byggekostnadene vil øke noe, er dette en . Vi hjelper deg å finne den garasjen du ønsker. Vi har dobbel garasje stående ved siden av huset. Leiligheten er kjempefin og ny. Eksempler på dobbelgarasjer fra 1-2-Tre.


Våre garasjer kan leveres i alle størrelser, du bestemmer! Dobbel garasje 3m- Tegning 1.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.