torsdag 11. juni 2015

Tips til kjøkken

Med enkle grep kan du gjøre kjøkkenet ditt både trendy og praktisk, uten å måtte svi av en hel årslønn. Her får du masse smarte og kule tips. En del menn tror dessuten gigantiske kjøkken tiltrekker seg damer.


Dét er det pene bad som gjør. Mange går for åpen kjøkkenløsning mot stuen .

Her gir seks kokker deg sine viktigste tips til innredning av kjøkkenet. Få det ryddig og koselig på kjøkkenet ! Som interiørfotograf har jeg besøkt utrolig mange flotte og inspirerende hjem. I dag deler jeg mange gode tips og idéer for å fornye kjøkkenet , . Innredningen av kjøkkenet ditt utgjør en stor forskjell i hverdagen.


Et godt tips er å gi kjøleskapet en mer sentral plassering enn du kanskje hadde forestilt deg . Bygge eller puse kjøkken – skal du pusse opp kjøkken hjemme, bør du lese her for å få råd og tips om hvordan du kan gjøre dette på best måte. Slik blir det hvite kjøkkenet spennende og personlig.

Interiørekspertene gir deg sine best tips for et personlig og unikt kjøkken. Vi spurte tre interiørarkitekter om deres beste og enkleste tips til et bedre kjøkken. Har du lyst til å pusse opp kjøkkenet , men frykter at det blir kostbart?


Her er våre tips til kostnadseffektiv oppussing av kjøkkenet : . INNLYSENDE: Det er noen tips som fungerer. Skal du pusse opp eller bygge nytt kjøkken er det noen grep som er greie å ta med underveis. Noen ganger hender det at man blir frustrert over at man mangler de rette redskapene til å jobbe på kjøkkenet , eller at det blir for mye søl! Ok, denne lista vil kanskje vokse etterhvert…vi er jo igrunnen ikke ordentlig i gang enda.


Vell, vi sitter å venter på kjøkkenet nå, og JEG er klar, . Her er hans beste tips og tanker som kan hjelpe deg på veien. Nyttige tips før planleggingen av ditt nye Epoq- kjøkken. NY TREND Blått kjøkken. Nå er det farger som gjelder på kjøkkenet. Kjøkken har ofte arkitektonisk utfordrende hjørner.


Sjekk ut hva interiørekspertene mener er de viktigste kjøkkentrendene akkurat nå. For dager siden - Oppussing av kjøkkenet er en god investering for et triveligere og mer praktisk kjøkken der familien samles.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.