torsdag 25. juni 2015

Terrasse ideer

Vi har funnet frem smarte og fine ideer til uteplassen. Hent ideer til din egen uteplass fra disse ti inspirerende terrassene. Dårlig vær trenger ikke å være et hinder for en hyggelig sommerkveld på terrassen.

En enkel levegg stopper vin mens et halvtak gir ly for regn og duggfall. Så jeg begynner sommerens blogging med en masse terrasse inspirasjonsbilder. Har du drømt deg litt bort, eller fått noen ideer?


Nå er det uteti enten i hage eller på terrasse og balkong.

Her får du fine ideer som kan gi deg ny inspirasjon til uteplassen din! Allerede når du spyler over terrassen med hageslangen begynner rengjøringen. Rent vann gjør mye av jobben alene; fuktigheten setter umiddelbart i gang med . En hører så mangt om renhold av terrasser. Vanlig vedlikehold krever egentlig bare en god gammeldags skrubbing.


En hage uten en nydelig terrasse bare halvparten. Hva kan være bedre enn å tilbringe en fin sommer dag med familien på den private terrassen. Trenger du inspirasjon for terrassedesign, planlegging, eller fargevalg?


Du finner alle dekk, gjerde og rekkverk idéer du trenger her.

Disse enkle lag selv-ideene gir deg den deiligste uteplassen. SHIP O'HOI: En seilduk over terrassen er en dekorativ måte å skjerme for solen . Møbler i tekstil gjør også at terrassen virker mykere og koseligere. Har du idéer og innspill til utvikling av Terrassen og nærområdet Bruparken? Hva mener du området skal benyttes til, og hvordan? House er nesten umulig å forestille seg uten terrassen.


Det er et populært sted for hele familien i sommermånedene, det er så fint ute arrangere . Der solen skinner på ettermiddagen, der du ønsker velkommen, på bryggen til lyden av bølgeskvulp – eller kanske på . Explore Anita Cirotzki's board Terrasse ideer heime on Pinterest, the world's catalog of ideas. Roof top, Terrace and Planters. Explore Rasmus Helweg's board Terrasse ideer on Pinterest, the world's catalogue of ideas. Terrassen skal innlemmes i hagen og de rette linjene skal mykes opp. Det er som et stort tankekart hvor tanker og ideer legges til steg for steg, til man tror man . Moderne hage og utemiljø – Inspirasjonsbilder og gode ideer!


Har dere noen ideer til hva jeg kan gjøre med terrassen? Jeg vil ikke den skal være overfylt, men det jeg vil ha plass til er blomster og planter, . Explore Thomas's board Terrasse ideer on Pinterest, the world's catalog of ideas. Brazilian hardwoo Decks and Decking. Mangler du inspiration til, hvordan du kan fremtrylle vejens flotteste terrasse, så se her, hvor vi har samlet en.


DIY: idéer til loungestemning på din terrasse. Terrassen er stedet hvor vi pleide å slappe av og ta en kopp kaffe. Så først, er det viktig at den har en flott utsikt.


Her kan du se af de terasse-projekter, som dommerne i Bolius-konkurrencen har nomineret. Terrassen er en forlengelse av hjemmet ditt som gjør at du kan kombinere naturens skjønnhet med komforten i innendørs levende. Dommerne i Bolius Idépris har udvalgt terrasser. Dyre terrasser til en halv million kroner er ikke nødvendigvis gode. En praktisk og rikt illustrert liten bok full av ideer til praktfulle . Sibirsk Lerk fra MWP ble benyttet i denne.


Fikk du ideer i løpet av sommeren til hva slags terrasse du vil ha? Du trenger ikke å vente til neste sommer med å realisere drømmen. Læs alt om, hvordan du bedst vedligeholder din terrasse, hvordan du gør den hyggelig og hvordan du selv kan bygge din .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.