tirsdag 16. juni 2015

Søknad bygge garasje

Hvilke vedlegg er aktuelle i en byggesøknad for garasje? Det er ingen tilgjengelig beskrivelse av dette resultatet på grunn av nettstedets robots. Finn ut om du kan bygge en garasje, bod eller en annen bygning under 50.

Selv om du bygger uten å søke, skal kommunen ha beskjed om at . De nye byggereglene gjør at flere nå kan bygge garasjer og andre småbygg uten å søke kommunen først. Om du er innenfor visse kriterier, er det bare å gå i . Hva skal være med i din byggesøknad garasje?

Vi kan hjelpe deg med innhold og utforming av din byggesøknad garasje. Det ble ikke SÅ mye enklere å bygge uten å søke på egen tomt. Muligheter for å bygge en ny garasje på en enkel måte er alltid kjærkommen . Etter de nye reglene kan du bygge større uten å søke (foto: Pixabay.com).


Dette kan du bygge uten å sende nabovarsel. Dette finner du i Veileder for unntatt søknadsplikt for garasje og carport. Du trenger ikke sende byggesøknad dersom.


At det nå blir mulig å bygge garasje eller uthus opptil kvadratmeter.

Søknadspakke for mindre byggetiltak (pdf). Tiltak som kan bygges uten at du trenger å søke. Tiltak uten ansvarsrett kan for eksempel være tilbygg, garasje og andre mindre frittliggende bygg.


Skal du bygge garasje, avkjørsel, parkeringsplass eller lignende? Er dette tilfelle må du søke Statens vegvesen om ny avkjørsel eller dispensasjon fra . Om du kan bygge uten å søke avhenger av hvilke bestemmelser som. Skal du bygge garasje eller lysthus, så slipper du nå å søke kommunen om tillatelse.


Bygg uten å søke Informasjonsark om dispensasjon (dibk.no). Mer informasjon om hvilke tiltak som kan føres opp uten å søke, samt informasjon om andre endringer som vil gjøre det enklere for den som ønsker å bygge, . Du trenger ikke å søke om tillatelse til bygging av frittliggende bygning . Du har ikke lov til å bygge en garasje med hybel over uten å søke, akkurat som du heller ikke har lov til å bygge kjeller og loftsleilighet eller . Det er søknad uten ansvarsrett jeg mener med tanke på tilbygget på. Dvs, om man bygger kvm tilbygg på en kvm garasje, så må hele .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.