fredag 19. juni 2015

Silikatmaling

En silikatmaling er en uorganisk maling som er diffusjonsåpen, og er derfor særdeles godt egnet til pussfasader i motsetning til organiske . Silikatmaling er en enkomponent silikatmaling basert på kalivannglass, pigment og fyllstoff. Heftegenskapene mot mineralske underlag som puss .

Silikatmaling er en helmatt silikatbasert maling. Silikatmaling inneholder ingen organiske løsemiddel og er meget miljøvennlig. Silikatmaling ble opprinnelig brukt til dekorasjonsmalerier.


I dag bruker vi silikatmaling til maling av fasader i mur og betong.

Mineralsk silikatmaling, vannavvisende, diffusjonsåpen maling for sement- og. Silikatmaling Beckers liter Mur Silikatmaling reagerer kjemisk med mineralske underlag og gir en meget værbestandig overflate som lett slipper ut eventuell . Silikatmaling er en mineralsk malingstype som har brannhemmende egenskaper, og finnes til både inn- og utvendig bruk. Produsentene av silikatmaling har varierende løsninger, men i hovedsak finnes det to typer – enkomponentsmaling og tokomponentsmaling. Silikatmaling bruges til facader af mursten, puds og beton og giver en flot og meget holdbar overflade, som tillader muren at ånde. Silikatmaling på stenket puss, Leca Isoblokk.


Tekst: Magnus Freberg, STS – Surface Treatment Systems AS. En go korrekt utført puss kan stå ubehandlet over. Diffusjonsåpen maling på murverk og puss basert på silikat.

Silikatmaling, vannglassmaling, har bestandig og pustende (diffusjonsåpen) maling som hovedsakelig består av kaliumsilikat, vann og . Benyttes som slemmetilsetning i mineralske malinger. Overmales med Beeck Ren Silikatmaling, Beeck Silikatlasur, samt øvrige Beeck silikatmalinger. Skal murvegger males med akrylmaling eller med silikatmaling? Alligator GmbH, vår tyske malingsleverandør, er en del av DAW-gruppen, en av verdens største malingsprodusenter. De har et omfattende sortiment innen puss, . Delkomponenterne i weber silikatmaling er kalivandglas, fyldstof samt uorganiske . INNVENDIG MALING, LASERING, OG UTSMYKKING MED KEIM SILIKATMALING /. Silikatmalinger til innvendig bruk, utsmykning med Keim silikat-teknikk.


Silikatmaling kan kun bruges på ubehandlede mineralske overflader som fx kalksten, vandskuret mur, puds, beton eller tidligere silikatmalede facader. Se det store udvalg af SKALFLEX produkter hos BAUHAUS. Keim Silikatmaling er et kvalitetsprodukt for overflatebehandling av mur. Murmester Alf Svela AS sitt første prosjekt som er utført med.


Den er originalt pusset med serponitt i 1992. Vi vil gerne gøre det nemt for dig, så du hurtigt kan se, hvilke produkter du kan bruge til dine udendørs maleprojekter! Silikatmaling - silikatmaling, fasade, malingsfjerning, fasadevask, keim, betongrehabilitering, fasadebehandling, fasademaling - Finn firmaer, adresser, . Men, i de aller fleste tilfeller er det tilstrekkelig med åpen maling på utendørs mur, og innendørs skal mur . Biofa Solimin er en diffusjonsåpen, løsemiddelfri, vannfortynnbar mineralmaling. Silikatmaling er en vejrbestandig og ekstremt hårdfør type maling, der er helt optimal til eksempelvis maling af facader.


Sadolin Silikatmaling er en kalivandglasmaling til udvendig maling af puds, beton, cementfiberplader og teglsten.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.