tirsdag 16. juni 2015

Rullestillas pris

Enkel og rimelig stillas. Hele seksjonen kan klappes sammen. Støttebein stk kr 89-. Veggfester 30cm kr 19-. Jamax rullestillas er ideelt for elektrikere og malere.

Stillaset har en lav vekt og er enkelt å montere. Kontakt oss her for mer informasjon. Vi har stillas til alle formål og tilbyr alt fra rullestillas, til fasadestillas og spirstillas. Vi er også svært behjelpelige med spesialstillas. Rullestillas og arbeidsplattformer har minimum leietid dager.


Ta kontakt ved ønske om en leieavtale hos oss! Vi selger stillas til bedrifter og privatpersoner.

Vår forretningssidé er å tilby lettbygde og sikre aluminiumstillas til uslåelige priser. Se også: byggevarer lyngdal. UpRight TT2rullestillas –. TT2foldestillaset er det perfekte valget for den som søker etter kvalitet til.


Med forbehold om feil i priser og data. Fotlist sett bredde m. RULLESTILLAS bredde cm. Plattformlengde m, 5-plattformalternativ, arbeidshøyde m, plattformhøyde m. INSTANT Snappy håndtverksstillas. Typegodkjent av Direktoratet for Arbeidstilsynet.


Tilgjengelighet: Stock status . Mange rullestillas er også enkle å montere og dessuten transportere. Flere forhandlere selger og leier ut rullestillaser som er sammenleggbare, og dermed enkele å frakte. Dette er meget aktuelt i forbindelse med f. Ramirent har også utleie av rullestillas fra Instant som er sammenleggbare og enkle å transportere.

VEILEDENDE LEIEPRIS VEILEDENDE LEIEPRIS PR. Ring oss for å avtale leie, eller for mer informasjon om dette. Takket være patenterte koblinger kan bygging, riving og flytting gjøres raskt og enkelt uten ekstra verktøy. Presis plassering og stabilitet sikres med låsbare hjul, justerbare bunnskruer og eventuelt med ekstra støtteben. Vi fører et stort utvalg rullestillas fra den anerkjente danske leverandøren Jumbo.


Ideell for mindre installasjon- og vedlike- holdsoppdrag. Maks arbeidshøyde m. Kan påbygges med standard Instans span utstyr). Vi kan også tilby assistanse ved oppsetting til en rimelig pris. Velg: Leie Stillas i menyen.


Et godt egnet alternativ når du har fast og godt underlag, ute eller inne. Sammenleggbart rullestillas med 2m plattformshøyde. Løs plattform og stillaserammen, med hjul, slås lett sammen for enkel transport.


Antall Pris, Total Antall Pris, Total Antall Pris, Total.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.