torsdag 11. juni 2015

Osp kledning

Kledningen er uten sprekkdannelse og har en vakker, grå patinert overflate. Både kledning , spikerslag og reisverk er i osp. Mellom de liggende kledningene er . Materialer av osp er svært godt egnet til ytre kledning , blant annet fordi den nesten ikke sprekker og fordi den i møte med sol og regn, etter hvert får en . Til Kulturtorvet i Lindesnes leverte Løvtrespesialisten osp utvendig kledning og osp.

Ospekledning, utvendig kledning i osp Flott utvendig vedlikeholdsvennlig kledning i osp. Osp kledning kan stå ubehandlet, men vi kan også . Kilden teater- og konserthus i Kristiansan front- og sideparti. Osp kan bli ca meter høy, og ca 1år gammel.


Utomhus brukes osp til ubehandlet kledning , som med rett montering har lang levetid. Osp - verdens reddeste tre. Osp råtner for øvrig på en helt spesiell måte.


Furu, lerk, gran, osp og eik er de tresortene som brukes mest i Norden til.

Det kan være stor fare for råte her i og med at kledning ikke er luftet . Ubehandlet kledning , som gråner naturlig à la gammel seterbu, er i. Osp , der lokale erfaringer er gode. Ved kledning eller andre fasadeelemen- ter som. Tidligere ble ubehandlet osp benyttet som utvendig kledning og laftetømmer i uthus . Moelven leverer Osp termotre som kan benyttes i badstue.


Fordelen med termotre er høy stabilitet og lite bevegelse siden restfuktigheten er under. Det er mye kunnskap som ligger til grunn for å få en kledning med lang levetid. Gran og til dels osp ble benyttet der det var liten tilgang på furuvirke. Osp utvendig kledning dobbelfalset 20x1mm En pent stor leveranse med osp kledning under produksjon til en byggmester i Nord-Trøndelag . Men når du satser på ubehandlet trevirke som kledning for hytta kan du.


Osp har vært benyttet lokalt som kledning , særlig på uthus og hus . Erfaringene ovenfor har blant annet ført til at minst én større leverandør av kledning i osp nå tilrår å kjøpe ytterpanel ferdig behandlet med . Det står for mye fukt mellom festebeslag og kledning. Tresorten skulle fremme norsk tre, og føre til .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.