mandag 22. juni 2015

Lage barneseng selv

Vi viser deg hvordan du enkelt kan bygge en leken barneseng som ser ut som et hus! Slik bygget pappa verdens tøffeste barneseng – av vanlige Ikea-møbler. Siden han både liker å utforske, og å gjemme seg, valgte jeg å lage .

Du får tips til hvor du skal begynne, dersom du vil lage lignende senger selv. SENG: Denne sengen har Bente Marie Friis Hausken laget med mannen sin. Hausken er lærer i blant annet kunst og håndtverk, og liker å lage ting som passer perfekt til stedet.


Les om flere prosjekter du kan gjøre selv:.

GJØR DET SELV - Norges eneste profesjonelle gjør det selv-magasin. BufretLignendeSlutt med stygge rullekasser under senga - her får du ppskrifta på ei fin og praktisk seng med mye innebygd oppbevaringsplass. Den kan være din egen seng i en liten leilighet, og den kan være ei barneseng i. Du kan lage senga i to halvdeler, men vi foreslår at du gjør det på den enkle . Jenta på har så veldig lyst på køyeseng, men jeg synes de enten er kjedelige, eller så er de kjempedyre. Kunstneren helte selvlysende kvae ned i bordets sprekker.


Resultatet ble et av tidenes kuleste bord!

HIMMELSENG: Du trenger ikke kjøpe ny seng, å lage en himmelseng er. Nedenfor får du hennes tips til hva du trenger for å lage en helt selv. Sett tommers siden opp mot veggen, møte mark å beholde selv. Det er så mye fint man kan lage selv av paller,og det beste av alt er at det er . Fordi vi allerede har en sånn IKEA Hemnes seng som kan dras ut til.


Datteren min fikk titte på alle og velge selv. De setter han sammen for å lage – tro det eller ei – en seng. Denne pusen tar fantastiske bilder av seg selv. Det er vanskelig å finne en seng som tilfredsstiller mine krav til en seng. Bla at den skal ha en høyde på ca cm til liggeflaten.


Polstringer til Arcona barneseng lages etter mål og brukers ønsker med hensyn til . Men så plutselig er tida inne for at barnet skal over i stor seng noe mange barn ofte synes. Kanskje kunne en lage et i lappeteknikk for eksempel. Neste skritt var å sette inn belysning og lage en sengegavl. Selv uten belysningen blir det en fin seng med sveveeffekt, men det er ikke før .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.