torsdag 18. juni 2015

Industrimekaniker lærling

Industrimekanikere vedlikeholder og monterer maskiner og utstyr. ABB Robotics utvikler og produserer industrielle roboter ved fabrikkene i Sverige, Kina og USA. Vi har globale utviklingssentre i Norge, Sverige, Kina og India.


Det norske utviklingssenteret på Bryne utenfor Stavanger har . Du må beherske norsk flytende, både muntlig og skriftlig Søkere med lite fravær stiller sterkere i utvelgelsen av kandidater.

Godkjente arbeidstakere. Her får du en rask, enkel og kostnadsfri metode på å finne en jobb blant 24. Statkraft SF, Tydal NAV. Elkem Salten, Straumen NAV. Er du ferdig med Vgog skal bli lærling i bedrift?


Da er det mange ting å huske på. Pass på at du gjør det som kreves av deg, og at du får de rettighetene du har krav på!

Arbeidet består også i enklere maskinarbeid og arbeid med sammenføyninger. Som industrimekaniker må du også ha kjennskap til hydrauliske, pneumatiske og elektriske styresystem for . Gode samarbeidsegenskaper. Strukturert og nøyaktig. Fra høsten søker vi lærling i industrimekanikerfaget med oppmøtested Sentralverkstedet, Tonstad. I Rolls-Royce tar vi hvert år inn lærlinger.


Med lærekontrakt hos Rolls-Royce får du utdanne deg til et nasjonalt godkjent fagbrev. Tiden er inne for å søke lærlingplass som industrimekaniker og i den anledning lurer jeg på hvilke firmaer tilknyttet oljebransjen tar inn lærlinger i dette. Vi kan gi deg fagopplæring av høy standard og store utfordringer i læretiden.


Når læretiden er over, vil du ha gode praktiske og teoretiske kunnskaper innenfor faget ditt. Finn arbeid og stillinger på Careerjet. Hvilke fag vi rekrutterer til kan variere fra år til år.


Fullstendig stillingsutlysning finner du her: lærling i industrimekanikerfaget. Inntak av lærlinger ved Hallingdal Renovasjon IKS.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.