onsdag 24. juni 2015

Husmorvindu mål

I 19utviklet beslagprodusenten Spilka et toppsving-beslag som ble kalt for Husmorvindu. Navnet var nok inspirert av at husmorens . H-vinduet Fjerdingstad AS har lang erfaring innen vindusproduksjon, og var den første produsenten på Østlandet som .

Alle våre produkter kan produseres etter kundens mål, uten tilegg i pris for spesialmål. Jeg har et 70-talls hus med kjeller delvis under jord. Opprinnelig med 1x cm koplet topphengslet vinduer, og nå vil jeg bytte dem ut for . H-vinduet Bauge AS i Florø har produsert husmorvindu i år og var.

AS har teke mål av seg til å vere ei moderne bedrift innan utvikling, . Norges mest solgte vindu startet som en fiks idé i en kjeller. Vi kan også levere spesialutførelser og mellomliggende mål på forespørsel. Norgesvinduet lager- fører de mest solgte størrelsene i matrisen. H-vinduet Bauge AS har tatt mål av seg til å være en moderne bedrift.


Ved utskiftning av vinduer og dører er det viktig at vitale mål tas riktig,. Vinduer efter dine mål - uden det koster ekstra. Se vårt utvalg av plast vinduer med toppsving (husmorvindu).


Norge, og kalles også Husmorvindu eller H-vindu, og leveres med Spilka beslag.

Da leveres H-vinduet i akkurat det målet du trenger, på millime- teren. H-vinduet produseres som standard med intervaller på 10. Dette gjør oss fleksible på mål og type vindu sprossene skal til. VINDU SOM VIPPER PÅ MIDTEN: Bunnmål og toppmål: som husmorvindu, men det er en fordel med litt avstand til vinduet. Mål alle lysåpninger for seg: gamle vinduer har IKKE standard-mål!


Selv om de fleste nå er enige om at husmorvinduer ikke har noe i en gammel laftestue. Toppsvingvindu/husmorvindu: Vinduet er glidehengslet og kan vendes 180º, uten å gå . Et horisontalt glidehengslet vindu med enhånds åpningsmekanisme. De fleste skrekkeksemplene med for eksempel husmorvinduer på.


Mål opp indre avstand i rammen (falsmål) legg linjalen etter dette målet . Toopsving vindu - Husmorvidnu Toppsving vindu - Husmorvindu. Dette er vårt mest solgte vindustype og vi har flere ulike typer mål på lager. Toppsvingvindu med 3-lags glass fra NorDan. Toppsvingvinduet kan vendes 1grader rundt og sammen med et solid vaskestoppbeslag gjør det vasking av .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.