onsdag 10. juni 2015

Gul ytterdør

Ytterdøren er det første dine besøkende møter, og er en fin introduksjon til deg og ditt hjem. Din ytterdør forteller hvem du er. Gul : Glede, lyshet, intellektualitet, visdom, lykke, klarhet.


Lilla: Kongelighet, eleganse, intelligens, . Swedoor sitt store utvalg av ytterdører rommer flere produktserier som gjør det mulig for alle å finne den dørløsning som passer til både smak, behov og lommebok. Uansett om du ønsker deg en moderne ytterdør, tradisjonell ytterdør, ytterdør med glass eller med ulike funksjonskrav - i sortimentet finnes ytterdører .

Med en farge på døren som skiller seg fra den øvrige fasaden, får gjestene til huset en fargerik velkomst. Du kan langt på vei velge blant alle regnbuens farger, men noen begrensinger er det – spesielt innen gule og røde fargevarianter. På en stor fasade bør det ikke råde tvil om hvor inngangsdøren er. Inngangsdøren forteller mye om hvem som bor i huset. Hos Gilje finner du et stort utvalgt dører, og finner du ikke det du leter etter lager vi den døra du vil ha.


Se vårt utvalg av vinduer og dører. Du kan få din Diplomat inngangsdør i nesten hvilken som helst farge. Prøv vår nye dørvelger!

Her kan du teste ut alle vårer ytterdører og hele fargespekteret på et utvalg . Tilgjengelig i butikker. Du trenger ikke male hele eksteriør i hjemmet ditt for å gjøre inntrykk. Faktisk er det få elementer ved et hjem som har like stort potensial til å gjøre et umiddelbart inntrykk som inngangsdøren din. Gule dører for deg som tør litt ekstra. Deilig når man kan åpne dører og vinduer igjen.


Ytterdøren trenger ikke ha samme farge som vinduene, terrassedøren eller garasjeporten. Vis dine gjester hvor inngangen til huset er ved å markere ytterdøren i en kontrastfarge. Harmonie Kine ytterdør hvit. Har du et gult hus er det flott med en ytterdør i dyp brun eller en trygg hvit. Et mørkt hus i blått, grått eller svart kler en fargesterk . Vi tror at vi kommer til å se mer fargebruk på ytterdører i tiden fremover.


Selv om mange fortsatt velger hvit, svart eller grå, ser vi at sterke farger som gul , blå og rød stadig blir mer populære. Det samme gjelder personlige detaljer, som for eksempel dører utformet med tall, som viser gatenummeret. Fantastisk friskt med gul ytterdør! Våg å velge personlig på ytterdøren - det er lov! Rue Magazine, hentet fra vårt pinterest-board.


På jakt etter ny ytterdør?

Vi har utvalget - vi hjelper deg å finne din drømmedør#128153;. Prisene er gyldige frem til 01. Veiledende priser inkl. FG-godkjent lås, to-funksjonssylinder og bortesikring.


Valgfrie glasskvaliteter. Blomst i natura uten glass. Påkaller oppmerksomhet. Orange: Entusiasme, kreativitet, tankefullhet, forandring.


Gul: Glede, lyshet, intellektualitet, visdom, lykke, klarhet.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.