mandag 15. juni 2015

Gass til tig sveising

TIG-sveising (Tungsten inertgass) ble utviklet på 1940-tallet til sveising av aluminiums- og magnesiumslegeringer. Ved TIG-sveising brukes en ikke-smeltende . Denne håndboken tar for seg TIG-og MIG/MAG-sveising.

Hvis du vil vite hvilken beskyttelsesgass som passer best for ditt sveise- arbei kan du . Optimal gassbeskyttelse ved MIG- og TIG-sveising. For- og etterspyling av beskyttelsesgass. Blanding av argon og COtil Secure som allround gass til MAG sveising av.

Har lyst å kjøpe tig sveiser, men har aldri sveist med sånt . Jeg seiser mye rustfritt med tig på jobb og har lært opp mange lærlinger. Er det kritisk så bruker jeg 8-L/min, dvs. Hos Air Liquide ser vi annerledes på beskyttelsesgasser for sveising.


Anbefales benyttet til TIG-sveising av austenitisk rustfast stål, hvor det ønskes . Sveising er en prosess for å sammenføye materialer ved sammensmelting.

Andre metoder har også blitt innført gjennom historien, som MIG sveising og TIG-sveising. Metal Inert Gas sveising, også kjent som MIG, kontinuerlig matet med . Wolfram inert gass (TIG) sveising er prosessen med å blande sammen reaktive metaller, slik som magnesium og aluminium. Last ned gassguiden til høyre på din smarttelefon! Sveising er gøy, men RF sveises med TIG og BAKGASS og av erfarne sveisere, MIG er ikke så egnet, men seff.


Nei, men om du ikkje har gass må du bruke rørtråd. Ved TIG sveising må det også brukes dekkgass. TIG - Tungsten Inert Gas Tungsten smelter ikke i lysbuen og du . Fagstoff: Sveising er en metode for sammenføyning av deler av metall eller plast. B ilde av en som sveiser med TIG-metoden Sveising TIG-. Gassmetallbuesveising omfatter to varianter: MIG-sveising og MAG-sveising.


Hos oss utfører vi sveising med rørtrå innen karbonstål, syrefast samt aluminium. Buesveising med kontinuerlig mating av trådelektroder med gass, eller uten. PT, sveis av jern – stål – metaller, sveis av rør, rørsveis, TIG sveis, . Er ein dekkgasssveisemetode;då blir det tilført ein gass som . TIG sveising gir produktene den tradisjonelle OSO kvaliteten, som har vist.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.