onsdag 17. juni 2015

Fordrøyningsanlegg

Utbygging av store arealer med tette flater øker avrenningen fra arealet betydelig. Basal fordrøyningsanlegg er meget arealeffektive da betongrør gir et mangfold av fleksible løsninger og kan legges under veg og parkeringsplasser med stor . Ved å benytte betongrør i store dimensjoner (normalt DN 10– 2000), eventuelt i kombinasjon med kummer for inspeksjon eller som .

Dette programmet vil automatisk dimensjonere et infiltrasjons- eller fordrøyningsanlegg med Wavin Q-Bic overvannskassetter. Anvendelse: Sandfang og fordrøyningsanlegg. Bruksområde: Overvann Egenskaper: Tilpasset løsning, dykket innløp. Bent Braskerud ved NVE i Oslo inviterer deg gjerne til å se på hans grønne tak som er plassert på garasjen .

Fordrøyningsanlegg - bensinutskiller, betong og betongvarer, betongkummer, betongprodukter, betongrør, bunnseksjon, consultant engineers - Finn firmaer, . Det er ingen tilgjengelig beskrivelse av dette resultatet på grunn av nettstedets robots. Senere kommer det to til, som også skal kobles på samme fordrøyningsanlegg. Overvannshåndtering er for øvrig noe Romerike Maskin er godt . Vålerengens nye fotballstadion bygges på Valle i Oslo og rørentreprenør Marthinsen Duvholt monterer Norges hittil største Q-Bic Plus fordrøyningsanlegg.


Norges største fordrøyningsanlegg til nye Vålerenga Stadion. På bare time hadde fem mann montert 3av de 23Q-Bic Pluss kassettene. Et fordrøyningsanlegg har som oppgave å samle opp overvannet midlertidig, til det trygt kan slippes ut igjen.


Vi prosjekterer fordrøyningsanlegg for overvann i forbindelse med større prosjekter med utslippsbegrensninger til offentlig ledningsnett.

Varsku dersom et infiltrasjonsanlegg trenger hyppig. Forslag til plassering av fordrøyningsanlegg er vist på vedlagt tegning. Et fordrøyningsanlegg blir vanligvis etablert som et lukket magasin. Anskaffelsen gjelder bygging av nytt fordrøyningsanlegg for overvann. Det skal leveres og legges ledninger i dimensjon ~Ø20for fordrøyningsanlegget samt . Redusere risiko for kjelleroversvømmelser.


Her er rørentreprenør Marthinsen Duvholt as i full gang med å montere Norges hittil største Q-Bic Plus fordrøyningsanlegg. For dager siden - Prosjektleder for Vålerengas nye stadion sier i en artikkel i VA-nytt at det er første gang han benytter seg av plastkassetter i fordrøyningsanlegg. Ved å benytte betongrør DN 10- 24kan fordrøyningsanlegg bygges på et forholdsvis lite areal.


Bruk av betongrør gir god adkomst for slamsuging og . Maskinentreprenør Tero Anlegg AS fra Jevnaker har vært ansvarlig for å montere det 2kubikkmeter store fordrøyningsanlegget. Nå setter et Q-Bic Plus fordrøyningsanlegg en stopper for det. Stadig flere kommuner pålegger nå huseierne å selv ta ansvaret for overvannshåndtering og sikre . Fellesbestemmelser gjelder for hele planområdet dersom annet ikke er spesifisert.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.