mandag 15. juni 2015

Flislagt benkeplate

Hva skal du bruke benken til? Hos meg så blir den brukt til å brette klær på den ene dagen og til å håndvaske klær i en balje den neste. Hender det blir litt søl med vaskemidler o. Mamma og pappa har flislagt benkeplate.


Ser på endel amerikanske programmer at benkplaten på kjøkkenet blir flislagt. Tigen er at jeg skal ha en 1innredning med to skap og som også skal fungerer som bord med et par barkrakker.

Heldigvis møtte vi en kreativ fliseselger, som hjalp oss med å finne ut av hvordan vi skulle få oppfylt ønsket om en flislagt kjøkkenbenk. Grunnen til at vi valgte fliser , var rett og slett fordi det ble for dyrt (og tungt) med betong, som vi egentlig ville ha, og at det var vanskelig å koble de mørke underskapene . De krever en viss forsiktighet med skarpe kniver, og man må være påpasselig så fuktighet ikke trenger ned i sponplaten laminatet er limt på. Ellers er den vedlikeholdsfri og tåler fukt og varme. Det finnes også benkeplater i glass og betong samt plater som er beregnet på flislegging. Slik gjør du: Les også:.


Men da er det jo snart like dyrt som å kjøpe ny benkeplate. Litex-plater brukes på bad og fungerer på samme måte som membran (tåler vann).

Ser ikke poenget med å bytte ut en benkeplate med Litex, like greit å flislegge benkeplaten. Når det er sagt ville jeg ikke flislagt benkeplaten i det hele tatt. Hvis det gjelder oppussing av et eksisterende kjøkken vil vel løsningen kunne avhenge av hva slags benkeplate du har fra før.


På et nytt kjøkken er det jo mer sansynlig at en spesial-underlagsplate for flislegging er en god idé. Lag deg en benkeplate , bordplate eller sitteplate på en benk for den del. Du får en uslitelig overflate som tåler å stå ute eller inne, og vedlikeholdet er enkelt.


Omtrent som på en treplate. Det er bare å gi det en omgang olje når overflaten blir tørr eller . I etterkant har Annette støpt og flislagt mye. Både flere bord og benkeplate på vårt kjøkken samt vegg. Her er Annette sine tips for deg som vurdere å gjøre dette selv: Gå innom en faghandler som har alt fra utstyr til flis. Vi har vært innom utallige butikker med mye forskjellig av utvalg og priser.


Pass på å undersøke om kjøkkenbenken er i vater og juster høyden hvis det ikke stemmer. Begynn på første rad hvis benken er i vater. Er ikke benken i vater må andre raden vatres opp og du må begynne å flislegge denne raden. Utseendet vil altså ligne på en typisk flislagt benkeplate på et kjøkken.


Muligheten jeg har sett på er å feste platen inntil veggene med ett eller annet.

Vann, varme, kulde, fargestoffer og syre - det er mye en kjøkkenbenk utsettes for. Noen materialer tåler disse tingene godt, mens andre er mer sensitive. Hvilken type benkeplate du bør velge avhenger derfor av hva slags bruk den vil utsettes for og hvor villig du er til å vedlikeholde.


Kanskje er en oppdeling . Kjøkkenet er fint, men vi liker ikke benkeplaten i laminat. Bytte benkeplate , oppvaskkum og blandebatteri på kjøkken. Kan vi flislegge på den? Benkeplate er i heltre.


Etter bildet i første post er det nok ikke bare å bytte benkeplate. Flislegge vegg over kjøkkenb. Her er det flislagt benkeplate som sikkert fortsetter videre.


Og i tillegg ser ut som noe er bygd oppå benken. TS kan jo si ifra om bytte av benkeplate kan være et alternativ, tittelen på tråden er jo: Må bytte komfyrtopp uten å skade benk eller . Pakning mellom komfyrtopp og ben- keplate. Tetningslisten under kanten på komfyr- toppens overdel sikrer tilstrekkelig tet- ning mot benkeplaten.


Komfyrtoppen må ikke tettes med fugetetningsmiddel (f.eks. silikon) i tillegg. Hoveddel: Stort og sjarmerende kjøkkeninnredning fra Sivesind kjøkken. Malte profilerte fronter. Heltre massiv benkeplate med nedfelt porselenservant.


Avtrekksvifte med hette. Fliser mellom over- og underskap . Badet har behandlet panel i himlingen, fliser, behandlet tømmer og behandlet panel på vegger, samt fliser på gulv med varmekabler.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.