fredag 19. juni 2015

Beregne bæring terrasse

Skal i gang med og bygge terasse på huset. Du kan bruke denne kalkulatoren til å beregne hva du trenger, men da må du også vite hvilken . Skal bygge terrasse i tre utenfor husets sydgavl. Velg styrkeklasse og senteravstand mellom bjelker.


Det er flere faktorer som er avgjørende for at terrassen skal bli flott. Beregn at rekkverket totalt skal være 10mm (min. 9mm) høyt fra . Ikke overbygd terrasse og veranda regnes med som uteoppholdsareal. Beregn at rekkverket totalt skal være 9mm høyt fra terrassegulv til topprekke. Bygging av terrasse- beregning av bjelker - posted in Hus, hage og oppussing: Jeg skal bygge en terrasse på hytta.


PÅ LAG MED NATUREN: Som en kontrast til mange terrasser som fremstår som store fuglekikkertårn, er denne uteplassen laget helt på . Med en terrasse på bakkeplan er det ingen fare om den utsettes for telehiv eller ikke er perfekt dimensjonert. Terrassen blir det naturlige valget for mange og den kan du enkelt. Deretter festes drager i front for bæring av bjelker, i jordspyd eller . Dimensjonering av bjelkelaget og valg av materiale . Skal spikre i sammen noe greier her og lurer på om noen vet hvor langt man kan dra en tofire før den må ha støtte under igjen.


Det er slett ikke vanskelig å lage sin egen terrasse. Beregn at rekkverket totalt skal være 11mm høyt fra terrassegulv. Du får også en tabell for dimensjonering av terrasse med i appen.


Med Bygger'ns terrassekalkulator får du en pekepinn på hva det vil koste deg å bygge en platting, markterrasse eller terrasse. Søknadsplikt og materielle krav for frittliggende terrasser og plattinger. Beregning av nedbøyning til trebjelkelag. Vurdering av parametere og beregningsresultater. Appen inneholder også terrassetabellen, som fungerer på samme måte med dimensjonering av terrasse.


De som har bygd terrasser og uteplasser vet at den mest kompliserte.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.