onsdag 17. juni 2015

Belysning til bad

Trenger du en funksjonell og stilig lampe på ditt baderom ? Vi har mye forskjellig baderomsbelysning. Besøk vår nettbutikk for flere spennende produkter! Finn mer om belysning til badet.


Belysning på badet er noe som bør planlegges godt.

Her får du råd og tips om belysning på badet. Badet er et rom for kos, men det er også et rom med helt spesielle funksjoner. Her trenger du stemningsfullt lys for avslapning, men du trenger også kraftig . God betjening og god kundeservice.


Baderomslamper online hos Lampegiganten. Dette er med på å gjøre det lille ekstra på et bad. Dersom du har gjester kan er LED- lys være med på å gjøre badet hyggelig for gjestene uten . Norges største nettbutikk for salg av fliser, VVS, baderomsmøbler, dusjkabinett, elektro, og gulvvarme.

MegaFlis tilbyr alt til baderom til utrolige priser! Se vår nye katalog LYS til ditt bad med over 1belysnings produkter til ditt baderom. Alle lampene har IPeller mer.


Stort utvalg av lamper til baderom. Sjekk nettbutikk for utvalg og spar penger på nett. I våtrom stilles det ulike krav til konstruksjon og plassering av lamper og belysning. Les vår guide for hvordan du belyser badet sikkert og vakkert. Både downlights og andre lamper tilbasset IPkrav til bad.


Det er også stedet for å ta et bad eller en dusj og slappe av etter arbeid. Bli klokere på lamper til speilet og LED muligheter til ditt baderom. Få inspirasjon og tips her til ny belysning på ditt baderom. På bad er det viktig med god belysning , her må man også ta høyde for våtromssoner og velge . Her kan du kjøpe taklamper som er egnet for bruk på bad , baderom eller andre våtrom.


Alt fra ventiler og avtrekksvifter til varme og belysning. Slik lyssetter du bad , stue, kjøkken og gang. Feil belysning kan være en effektiv stemningsdreper.

FOTO: Håkon Mosvold Larsen, NTB scanpix . Våre lysrådgivere bistår deg gjerne.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.