mandag 22. juni 2015

Bad og miljø

Hos Bademiljø har vi alt du trenger når du skal pusse opp badet , trenger hjelp med tette sluk og rør, eller vil installere varmepumpe. VB er en landsdekkende rørleggerkjede for både privat- og proffmarkedet. VB leverer og monterer kvalitetsprodukter fra anerkjente leverandører. Her viser vi deg et utvalg av de mest populære produktene.


Der vi ikke har satt en VB Pris, har vi oppgitt leverandørenes veiledende priser. Vi har ofte kampanjer og gode tilbud lokalt som gjør .

Comfort Alta AS (tidligere rørlegger D. Åsheim) Vi er en rørleggerbedrift med butikk som holder til i Alta sentrum. Rørlegger Dan Berg AS Rørlegger – Alta . Sigdal har kjøkken, bad og garderobe i go norsk kvalitet. Se vårt utvalg av kjøkken, bad , garderobe og tilbehør her. Finn veibeskrivelse, kontaktinfo, regnskapstall, ledelse, styre og eiere og kunngjøringer.


Yelp er en gøy og enkel måte å finne, anbefale og prate om hva som er bra og mindre bra i og rundt Gressvik. Har du en jobb du skal ha gjort? Legg jobben ut på anbud og bli kontaktet av fagfolk med rett kompetanse.

Velkommen til vår nettside! Vi håper du finner det du ser etter. Vi leverer alt innenfor baderom, og wc. Du finner ett godt utvalg av dette under produkter i menyen, vi kjører også kampanjer og tilbud vi kan glede våre kunder med vi ser frem til at du tar turen innom oss på Alnabru!


Mer informasjon på Tiendeo! Vi tilbyr rørleggertjenester til private og bedrifter i Alta og spesialiserer oss på disse rørleggertjenestene: varmeanlegg, sanitæranlegg, rørleggertjenester i hus, hytter, industribygg og andre næringsbygg. Montering og service på varmepumper. Oppussing og modernisering eller helrenovering av bad og våtrom.


FEELGOOD med lærhåndtak. LEVERES I ULIKE BREDDER. Gå til hovedinnhold Gå til hovedmeny.


Vi utfører alt av tradisjonelt rørleggerarbei fra enkle serviceoppdrag som reparasjon av blandebatterier og utskifting av varmtvannsbereder til hele boligprosjekter med eventuelt gulvvarmeanlegg og andre miljø og energibesparende løsninger. BAD OG VÅTROM MED ÅRS GARANTI – TETT BAD : Vi er en Godkjent .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.