mandag 18. mai 2015

Toalettsete ifø

Toaletter, bideer og urinaler tilgjengelig i Ifö sitt tilbud er en kombinasjon av høyeste kvalitet og stilig design som du kan tilpasse hver type bad. Se beste pris på Ifø Cera Toalettsete. Les tester og omtaler før du skal kjøpe på nett.


Specs: Hardplast, Hvit. Ifø sanitær er design til fornuftige priser.

Ifø Sign harde toalettseter har satt en ny standard på markedet. Toalettseter er et produkt som har blitt mye mer hygienisk enn det var tidligere. Quick Release gjør at du med et enkelt håndgrep kan fjerne hele setet. I dag leveres de aller fleste seter med funksjoner som gjør det enkelt å demontere og rengjøre. Myklukking er en funksjon som så å si er standard i dag på de aller fleste setene.


Seter kan også leveres i mange ulike farger, noe som kan være med . Rengjøringsvennlig toalettsete i hvit mykplast.

Ring og lokk kan tas fra hverandre for ekstra god rengjøring. Mer info om produktet . TOALETTSETE FOR IFØ CERA HVIT. Pris fra 42- Velg butikk for å se prisen i ditt varehus. Tilgjengelig i butikker.


Hvitt, mykt sete tilpasset toaletter i Sign-serien fra Ifö. Handle raskt og enkelt med hjemlevering til hele Norge. Finn beste pris og les anmeldelser - vi hjelper deg å velge rett. Hvitt hardplastsete, myktlukkende. Porsgrund Seven D toalettsete.


Ifø Sign Toalettsete i hardplast Ifö Sign hardplastsete gir deg funksjonen soft close og toppmonterte faste beslag. Et toalettbesøk er som en kveld på kino. Skal du sitte lenge, vil du sitte godt.


Husk at toalettsete er intimvare og byttes ikke av hygieniske årsaker. Velg derfor rett sete til ditt toalett.

Lurer du på noe, kontakt oss! Modellen er praktisk på mindre bad siden den ikke er dypere enn cm. Dette produktet er behandlet med Ifö Clean overflatebehandling som forenkler rengjøring. Passer til alle våre sisterner fra . Kjøp Ifø toalettsete Spira hos VVS Komplett Gratis frakt. Ifø Universal mykplastsete, hvit (passer til Cascade).


Link til produsent: Ifö. Det originale Ifö Cascade toalettsete blir ikke lenger produsert, men dette setet passer til ditt Ifö. Har Iføtoalett med sete som heter ifø Aqua.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.