tirsdag 26. mai 2015

Sopp og råte

Sopp og råte kan gi store råteskader på selve konstruksjonen og den hurtigvoksende ekte hussoppen blir med rette kalt huseierens verste . Halvparten av norske boligeiere sjekker aldri huset sitt for sopp og råte. Spesialisten på forsikring av råteskader og skadeinsekter.

Mange er ikke klar over at denne typen skader ikke er dekket i forsikringen. Fukt, råte og soppskader er blant de mest vanlige problemene i tvister mellom boligkjøper ved kjøp av bolig. Denne typen skader oppstår gjerne som følge av . Her finner du Mycoteams bilder av sopp og insekter, mikroskopi, skadeeksempler, skadeutbedring, fuktmåling, prøvetaking og .

Treverk som er fuktig over lengre tid kan bli angrepet av råtesopp. Allergi mot husstøvmidd og andre effekter av fukt og råte er stort sett. Ansatte i Tønsberg Skadedyrkontroll AS har faglig utdannelse inne inneklima og biologiske skadegjørere i og på bygninger. Ekte hussopp regnes som den mest alvorlige råtesoppen som forkommer i hus, fordi den har en stor utbredelsesevne og gir en . Hovedreglen er at alt sopp- og råteskadd materiale inkludert isolering skal byttes for å unngå helseproblemer.


Etter at de oppdaget at huset var invadert av mugg, sopp og råte ble de nødt til å avlyse bryllupet på grunn av de økonomiske konsekvensene. Ta i bruk sansene og gå på jakt etter vann på avveie. Fuktskader i kjelleren kan både luktes, føles og sees.


Våre advokater hjelper deg med heving, prisavslag og erstatning relatert til feil og mangler ved fukt, sopp og råte i din bolig.

All råte er sopp, men på folkemunne skiller en mellom sopp og råte. Sopp er noe man kan se i form av fruktlegeme, strengedannelse og mycel, mens råte ikke . Hussopp, samlebetegnelse på ulike sopper som ødelegger fuktig treverk i. På et mindre fremskredet stadium kalles slik råte tørråte. Vi kan være behjelpelige med både råte-, sopp- og insektskader, fuktskader og soppanalyser. Vi har kompetansen og gode samarbeidspartnere. Råte- og skadedyrsforsikring bør tegnes uavhengig av alder på din bolig, da råteskader kan skje i forbindelse med vannskader, også i nye boliger.


Drogseth AS har erfaringen og kompetansen som trengs for råte- og soppsanering av både muggsopp og ekte hussopp. Under normale værforhold er det en risiko for fuktbelastning, noe som man har erfaring med å håndtere med konstruktive løsninger og vedlikeholdstiltak. Disse ødelegger huset, men er lite farlige for mennesker (inntil huset detter ned).


Vi kartlegger skadeomfang og utbedrer ulike typer skade – etter sopp og råte. Vi har både kompetanse og utstyr – og gjenoppretter et sunt inneklima. Alvorlige råteskader kan under optimale betingelser oppstå etter noen måneder, ofte et halvt år. Sopp og råte kan gi dyre skader - godt vedlikehold forebygger.


I områder med mye nedbør og høy luftfuktighet kan det lett . Forsikringen er utvidet til å dekke skade på bygningskonstruksjoner på hovedbygning forårsaket av ekte hussopp og andre . Har du mistanke om sopp i bygningen (boligen – leiligheten) din, kan vi hjelpe deg med dette. Vi kan finne ut årsak og hva som må gjøres for å . Kartlegging av mugg, sopp og råte Har du et dårlig inneklima? AR Miljøsikring har lang erfaring med kartlegging av . Vi dekker ikke råteskader på dører, vinduer, lekter på yttertak/tak og utvendig treverk, eller sopp som kun skjemmer treverket.


Mugg Sopp Og Råte - Finn firmaer, adresser, telefonnumre. Lofavør Fritidshus kan utvides med sopp og råteforsikring. Har du oppdaget sopp og råteskader i din bolig og du har dekning for dette; Ikke gjør noe selv for å utbedre skaden – her må det erfarne fagfolk til!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.