tirsdag 26. mai 2015

Sigdal kjøkken herregård

Herragaard er et tidløst og klassisk kjøkken med eksklusive detaljer. Vi tegner kjøkkenet etter dine ønsker. Kjølehjørne, integrert vin- skap og praktisk sittebenk for sosialt kjøkkensamvær gir rommet det lille ekstra. PRISEKSEMPLER SIGDAL HERREGAARD.


Speilfronter pyntestolper, taggelister, glassvitrine med sprosser, fremtrukne sokkel lister, rustikke knotter og håndtak og benkeplass med store . Vitrinedør med eller uten sprosser og glassvalg.

Herregaard er et tradisjonsrikt kjøkken. Fås kjøpt: butikker i Norge. Levering: Ferdig monterte skap og skuffer, rett fra fabrikk hjem til kunden. Leveringstid 5-uker, avhengig av modell og tid på året.


Nei, kjøkkenet selges ikke flatpakket. Vi blir så glade når våre kunder sender oss bilder av sine ferdige kjøkken. Discover (and save!) your own Pins on Pinterest.


This Pin was discovered by Mai Issa.

Eksklusivt eikekjøkken i kontinental design. Klassiske speilfronter med ramtre og profilert fylling som. Jeg hadde definitivt gått for Sigdalkjøkken. Jeg elsker kjøkken , og er av den oppfatning at man får hva man betaler for. I hvert fall til en viss grad.


Sigdal koster litt mer, men varer i desto flere år. I barndomshjemmet mitt har vi samme Sigdalkjøkken på 32. Dette er kraftfulle kulører du kan bruke for å skape . Denne Pinen ble oppdaget av Studio Sigdal Ålesund. Oppdag (og lagre!) dine egne Pins på Pinterest. Kjøkken tegnet til bolig i Fredrikstad.


Oppedal, Studio Sigdal Fredrikstad. Ergonomisk og praktisk plassering av foodprosessor og kjøkkenmaskiner. Vel- organisert skuffeplass for alle kjøkken - redskaper og alt bestikk. Sigdal er som å komme til dekket bord.


Vi har tenkt på alt dette.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.