fredag 22. mai 2015

Maling kalk

Egghvit i kombinasjon med Kalk. Lady Kalk er også tøff med mørkere farge på lister og detaljer, feks. Produkttype: Toppstrøk. Vi henter ro og inspirasjon i naturen.


Det er noe med denne upretensiøse skjønnheten, det rustikke, unike og overbevisende som får oss til å senke skuldrene.

Opplevelsen av å være tilstede i øyeblikket og la livet gå sin gang er nok hovedgrunnen til at så mange av oss nå slipper naturen inn i hjemmet. Bufret Lignende Vår Fresco kalkmaling er en 1 mineralsk og bærekraftig produsert naturlig maling, produsert med lesket kalk og naturlige fargepigmenter. En rekke interiørbloggere har trykket den til sitt bryst, og du ser den ofte i kombinasjon med håndlagete marokkanske fliser, fra for eksempel Far-far eller Ulfven. Den mettede malingen med det matte utseende kan imidlertid . Det er ikke få interiørbloggere som har malt en vegg eller to med Potato Skin eller Cloudy Concrete. Noen har brukt malingen på en kontrastvegg, andre har malt alle fire vegger i én farge.


Noen har til og med brukt malingen på møbler, for det går også an.

Fra å være et nisjeprodukt for helt spesielt interiørinteresserte har kalkmaling blitt allemannseie. Fabrikkfremstilt mineralsk maling er basert på hydratkalk (tørrlesket kalk ) med fingradert hvit dolomitt som fyllstoff. Dolomitt brukes dessuten også som fyllstoff i plast, tannpasta, lakk, pigment for farge og for å bedre viskositetsegenskapene. Visste du at: den hvite stripa i vegbanen . Til dette fargekartet har vi latt oss inspirere av naturen, og jobbet frem farger som gir en helt spesiell overflate du ikke får med noe annet produkt.


Dybde, matthet og fargespill tilfører . Til kalkhvitting brukes lesket kalk forynnet med vann til malingkonsistens. Etter gammel tradisjon skulle kalkmelken være så tyntflytende at et lag strøket på tommelfingeren lot neglens halvmåne forbli synlig. Blandingen av kalk og naturlige fargepigmenter gir en struktur og et fargespill som ikke kan gjenskapes med noen annen maling. Tips: Prøv Fresco kalkmaling i kombinasjon med Classico Chalk paint, gjerne i . Kalkmelken kan fremstilles . Med kalkmaling får du en helt matt vegg med skjolder som minner om mur eller betong. Blandingen er ikke mer mystisk enn at den består av kalk og naturlige fargepigmenter.


Det uperfekte har tatt over for den stramme minimalismen. Det skal se litt tilfeldig ut, hjemmene våre skal uttrykke liv og personlighet.

LADY Minerals er en kalkmatt mineralmaling som gir vakre vegger med kalket overflate og unikt fargeuttrykk. Så enkel å bruke at alle kan lykkes med å skape personlige overflater. Regn ut hvor mange liter maling du trenger.


Antall liter dekker ett strøk. Mengden maling du trenger avhenger av underlag. Lady Minerals skaper vakre kalkede vegger med et unikt fargeuttrykk. Gjør det enkelt å skape effektfulle og personlige vegger.


Slik maler du veggene med kalkfarger. Det tok laaang tid , og ble ikke helt som vi tenkte oss det. Og så smittet fargen av om man kom borti veggen. Så i neste hus valgte hun en annen type kalkfarge, også med hvitt som base, men med mer svartpigment i. Kalkfarge er et naturprodukt . Har malt kalk maling på en vegg jeg pusser opp, men synes det blir rimelig ujevnt. Det er en kamerat som har hjulpet meg, og han har malt med kalkmaling hjemme hos seg og der ble det rimelig jevnt.


Har vi blandet ut med for . Den fungererer dårlig på sementpuss og fester dårlig på . Stadig flere falt for kalkmalingen, som gir et spill og en lunhet ingen annen maling gir. Siden da har farger kommet tilbake for fullt, så nå kan du få kalkmaling i de fleste nyanser, fra sobre grå til mørke oransje, blå eller lilla. Malingen (våt) spes med vann på arbeidsplassen.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.