fredag 22. mai 2015

Forblending av pipe

Det finnes mange eksempler på innvendig tilsvarende, men vi er usikre på hvordan dette vil se ut på utsiden av et hus. Primært hvordan det vil se ut med naturlige . Jeg skal opp med to piper i et gammelt hus. Jeg må aller helst ha murstein ( teglstein) liknende fasade på pipene utvendig over tak.


Forblending av peis og pipe med steinpanel fra Stoneart. Naturstein på peisen er rimeligere enn du tror.

Reslutatet kan bli flott. L-hjørne som gir dybdeeffekt. Mye raskere, sikrere og rimeligere enn stablemur.


Det stilles større krav til motstandskraft ved bruk av forblending utendørs enn til bruk innendørs. Pipe med rustikk forblending , Oppdal. Rustikk forblending , pipestolper og pipeheller, Oppdal.


Tørrmur med naturkant, Oppdal. Dovre - med pipehelle fra Oppdal.

Flere alternativer finner du i gruppen Mur og avdekning. Fasadeskifer som forblending av pipe røffer opp interiøret og passer såvel moderne hjem som på hytta. Vi har også pipeheller på . Vedlikeholdsfri forblending for bruk innvendig og. KWK: Har ei Leca pipe og brannmur som skal forblendes.


Hytten er under oppføring. Modena steinpanel grå er meget egnet til forblending av pipe , brannmur, grunnmur og interiør. Fantastisk flott stein med tradisjonelle norske farger. Panelene inneholder andel av store steiner som gir det et kraftig uttrykk. Kvarts-stein satt i armert sement.


Stone Wall er laget av skiferbiter som er lagt i sement, og støpt til et stykke. Stykkene legges kant i kant. Med den slette baksiden er det enkelt å montere steinene med.


I tillegg har vi utviklet innvendige og utvendige hjørner, samt stein med naturlig ende for rettveggsavslut- ninger. Vi dekker dermed de fleste . Her i kombinasjon med Otta mørk og Otta rustskifer. Systemet består av produkter og løsninger som gir en sikker løsning på forblending med tørrmur.


Detaljløsningene anbefales for maksimalt resultat.

Systemet sikrer en riktig utførelse av forblending av tørr - mur i skifer og . Skifer er plukket ned fra peisen, og rengjort slik at denne kan benyttes til forblendingen. Ca kvm til sammen stue og kjøkke. Legg så hjørnene annen hver vei (forbandt). I noen tilfeller er det kanskje nødvendig med ett litet kutt for å tilpasse steinen.


Pipehjørner monteres på samme måte som vist i monteringsanvisningen. Glem ikke å bruke vaterpasset . Dette anbefales i spesielt nedbørrike distrikter og hvor det er særlig utsatt for slagregn. Monteringsanvisning i kartongen. Heltekkende pipebeslag må lages av blikkenslager. Leca Maxi Pipe kan forblendes med tegl eller naturstein.


Før oppmuring av forblendingen må pipens overflater slemmes. Vi hjelper deg med anbud på piperehabilitering. Anbudstorget setter deg i kontakt med lokale leverandører i Møre-Og-Romsdal.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.