fredag 15. mai 2015

Lydisolering av bil

Eier en mitsubishi Outlander som vi er svært fornøyd med bortsett fra en ting at den bråker slitsomt mye. Ganske mye motor støy men verst er fra hjulene. Er det noen som har erfaring med støy demping av bil ? Hva bruker jeg og hvordan gjør jeg det? Jeg er opptatt av å gjøre ting skikkelig, vil ikke ha løse . For vibrasjonsdemping av biler , båter, husholdningsmaskiner, varmepumper m.

Formes med varmepistol. Velegnet som lydisolering under matter og annen innredning. Kan limes mot underlaget. Sorry hvis det allerede finnes en tråd om dette, (har leita, men finner ikke.) Tenkte å lydisolere dørene og bagasjerommet med FatMat.


Noen som har erfaring med dette produktet? Prisen virket overkommelig. Har lyst å isolere gulvene også, med redd det vil bli en stor jobb å rive av gulvfilten, for så å legge på ny?


Holder på med Aftermath på BJ42en min.

Det gikk jo litt fort på slutten da vi fikk beskjed om at garasjen skulle rives om en måned. Så nå tar jeg de tinga som ble hivd sammen på slutten- uansett: Nå skal jeg altså legge asvaltmatter i bilen , så da lurer jeg på. Raner veistøy deg for kvalitetslyd?


Når hastigheten på bilen øker, øker også støyen fra veien. Gyproc AkustikkMembran forbedrer lydisolasjonen med minimum 5dB i både store og små rom. This feature is not available right now. Please try again later. Men lurte på hva annet jeg kan gjøre for å dempe lyden enda mere?


Det er mange biler der ute som trenger en ekstra omgang lydisolering. Mitsubishi har desverre en ganske stor andel av disse. Effektiv lydisolering kan gi deg mye større glede på tur.


Du blir mindre trøtt,det er lettere å snakke med de i baksetet og på siden. Musikken og radioen blir bedre å høre på. ISOLASJONSPLATER - STØY Selvklebende lydisolerende plater for hjulkasser, torpedovegger etc. Reduserer motorstøy og støy fra bagasjerommet.


Forsidens overflate av metallisert p. Hvis du kjører hjem fra jobb og stasjonen er ganske lang, vil du normalt forvente at turen til å være stille og fredelig.

Men mang en gang det skjer at til tross lukke vinduene, kan du fortsatt høre bakgrunnsstøy i bilen. Lyder kan være fra motoren, og fra bil del vibrasjoner som stammen eller hette, dører, . Bilen har fått ny lydisolasjon hentet fra fly, og dette skal videre forbedres i vinter. Det er nye baklykter, frontlykter, grill, forskjermer, hjulbuer, hjulbuelister, bakrute, frontrute, alt av pakninger, klips og festemateriell er nytt. Eksos fra Fredrik på Eksosmestern i Skien som jeg alltid bruker når det gjelder eksos. Innerskjermene bak i min Camaro var belagt med et lydisolerenede belegg inni bilen (dette så ut som veldig grov body).


Dette er borte nå pga sandblåsing. Hva kan jeg bruke til dette? Faktum er at det er enorme skiller for hvor godt lydisolert bilene er. Det svenske bilforbrukerbladet Vi Bilägare har utført en omfattende test av støynivået i Sveriges mest solgte biler. Over sider i blader er bensin- og bioetanolbiler målt for frekvens og støyenivå.


Lydisolering af bilen handler ikke udelukkende om at montere isoleringsmaterialer, fx under motorhjelmen, men også at sørge for, at der ikke er flere raslelyde end højest nødvendigt. Du kan med enkle midler få en mere lydsvag og behagelig bil at køre i. Alt for hjemmefiksere til proffe. Vet ikke om dette er riktig plass, men prøver her.


Tenker da på å få mindre veistøy, og ikke på demping for stereo. Bilen er ikke så værst dempet fra før av, men kunne tenke meg enda mindre veistøy. Er endel rumling og slikt fra dekkene . Hvor er den beste plassen å begynne å lydisolere en bil ? Trenger man å bruke masse forskjellige typer materiale ?

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.