torsdag 14. mai 2015

Hva tjener en barnehageassistent

Som barnehageassistent hjelper du til med de daglige aktivitetene og gjøremålene i en. Hva er de vanligste utdanningene for barnehageassistenter ? Håper noen kan gi meg en liten pekepinn på hva jeg kan forvente meg av. Hva tjener assistenter i barnehage?


Hva er lønna til en ufaglært barnehageassistent.

Hvordan er lønna til de som jobber i barnehage? Babyverden Forum forum. Forum › Aktuelle tema › Jobb, utdanning og økonomi Bufret Lignende 1. Skjønner at det er forskjeller i ansiennitet altså, men hva tjener sånn ca en barnehageassistent ? Timelønn som barnehageassistent ? Anonymous poster hash: f1c50.


Flere resultater fra forum. Lønn og avtaler Bufret Lignende 23.

PBL har inngått tariffavtale med . Lurer på om det er noen her inne som vet hva en fersk assistent i barnehage tjener ? Jeg er så dritt lei av jobben jeg har nå og kunne tenkt meg og gjøre noe helt annet. Fagforbundet er ditt forbund som barnehageassistent. Derfor vet jeg også at dere tjener mindre enn dere fortjener.


Ut ifra hva du skriver tror jeg ikke du skal være så bekymret. Hvilke personlige egenskaper bør du ha for å jobbe som barnehageassistent ? Hva heter utdanningen som passer til yrket barnehageassistent ? Er det noen som vet sånn ca hva timelønnen min vil være? Det er en slags ringe jobb der noen ganger får jeg mange jobber og andre ganger . Det er nok mange som tjener mindre enn dette, for eksempel er bare av butikkansatte organisert.


Hva om vår år gamle hjelpearbeider i en frisørsalong skulle . Barnehageassistent i privat barnehage, 242. Jobber du som barnehageassistent er forventet gjennomsnittslønn 288. DinePenger) Publisert: 14:50 . Lurte på hvor mye man tjener som barnehageassistent uten noe.

Du kan lese om gjennomsnittslønn for barnehageassistenter på lenken over, men hva du eventuelt vil få i lønn er en avtale mellom deg og din sjef, og varierer. Noen som vet hva en barnehageassistent tjener i året? Tenker da på lønnsavtalen til PBL A Skal begynne å jobbe igjen til høsten men har . Men hva er egentlig sannheten?


Først sove i, og deretter spise brunsj, med familie eller venner, men hva tjener du?

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.