fredag 15. mai 2015

Gardiner til hytta

Jeg trenger tips til nye gardiner på hytta, på fjellet. Ikke strøm eller innlagt vann, hvilket betyr at vi fyrer opp mye i peis/ovn. Naturfargene i høstens kolleksjon passer like godt på hytta som hjemme.

Begynn med nye gardiner og tekstiler, flere lamper og litt pyntegjenstander, så er du . De fleste er vant med å trekke for gardinene når man forlater hytta for. Lystette eller fôrede gardiner koster mer i innkjøp, men det lønner seg i . Og til stua valgte jeg gardiner som siler skarp fjellsol.

Her er blogginnleggene mine om disse gardinene til Ia som egner seg like godt på hytta . Det finnes etter hvert et stort utvalg av gardiner som passer fint på ulike typer hytter. Tykke, tynne, lystette, ull, lin, bomull, stripete, rutete osv osv. I forrige uke leverte vi gardiner til hytte ved Mosetertoppen på Hafjell! Vi holder på med innredning av et rom i anekset på hytta og nå har gardiner kommet opp.


Dessverre er hytta synonymt med gulnet furu og gamle filleryer, men slik trenger det ikke være. La gardinene henge på veggen i stedet for foran vinduet. Jeg trenger tips til nye gardiner på hytta.


Ikke innlagt strøm eller vann, altså ganske gammeldags.

Hva slags gardiner har du på hytta på fjellet? Her får du tips som beskytter både møbler og gulv mens du ikke er der. Har hytta umalte vegger og tunge gardiner kan det lønne seg å bytte ut de tunge gardinene med noen som er lyse og lette.


Her er tipsene til hvordan du innreder fjellhytta rustikt. Denne hytta ligger riktignok på fjellet, men en landlig stil passer både i. Blomstrete gardiner med country preg dempes av den ru veggen i . Jeg selger tre fag - samt et nesten fjerde - gardiner av Laura Ashley stoff. De er helforet med hvitt stoff, cm brede og 1cm lange. Sommeren er over, og både på fjellet og ved sjøen står hyttene tomme. Når du velger gardiner til hytta, kan det være lurt å tenke på å bruke lystette gardiner, eller fôr i gardinene.


Bildet under her var coverbilde på Vakre hytter landsteder i fjor høst og er Cathrine Aassveen sin hytte . Kjerag Lysebotn Camping Resort, Lysebotn Bilde: Ett av soverommene i hytta uten gardiner - Se TripAdvisor-medlemmers 2objektive bilder . Bruk naturlige fibered tekstiler til hytta gardiner og gardiner. Bruk naturlige sengetøy, lerret, musselin eller bomullsstoff. Finn løst vevde stoffer for en mer rustikk . Roger Samdal - Hytte i Valdres - Blogg - Beitostølen - Ulvhild Hyttegrend - Torvtak - Interiørbeis - Jotun. Gardiner i ull fra HomeCottage (Ullevål lys grå).


Denne hytta er på fjellet og kunden valgte nye og flotte gardiner fra Pagunette. Hun valgte en kraftig kvalitet på gardinene - for hytta er grovsnekret med laftet . Bygge hytte: TURBO - hytta ved foten av Jotunheimen. Skulle egnetlig fått sydd noen gardiner denne uken, men tiden strekker ikke til nå når . Vi har et stort utvalg av GARDIN STOFFER,. Vi har også fått en flott interiør avdeling med alt du trenger til hus og hytte.


Liftgardiner er tidløse og populære gardiner. Tegnet og utviklet for å utnytte arealet optimalt samtidig som hyttas stramme linjer .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.