tirsdag 19. mai 2015

Fargekart blå

Visste du forresten at fargen blå er ansett som den mest attraktive fargen på. Blått er uten tvil en farge som er høyt elsket; La oss og se litt på våre vakreste . Og som man ser – den passer utmerket til blå nyanser.

Her er veggen malt med den supermatte LADY Pure Color i fargen LADY 44Deco . De trengte en farge som var unik og passet perfekt til deres stil. Blått er en viktig kulør for tiden og vil absolutt holde stand fremover! Se de nye, lekre fargene på Jotuns fargekart for 20her.

I dag hadde JOTUN og LADY lansering av sitt nye globale fargekart for. Cashmere-farge som skaper en myk og varm kontrast til det blå. I våre fargekart finner du flotte farger og herlige bilder som gir. I dette fargekartet har vi samlet blå og grønne farger av trehus. Vil du innrede med dem, er det én farge du bør unngå.


Det kan bli vanskelig for de aller fleste. Ny farge 84Green Marble (den er mørkere i virkeligheten enn på bildet). Som jeg skrev i forrige ukes innlegg så vi disse nydelige blå og .

Men en sofa i en nøytral farge er ikke nødvendigvis det som alltid passer stuen. For selv om forrige fargekart hadde en helt blå kolleksjon, blir det ikke mer blått . Velger man en så sterk farge har man noe på hjertet. Fordi vi ikke har noen tradisjon for kraftig blå hus, vekker de ekstraoppmerksomhet. Fargekartene er naturligvis gode veiledere for å finne farger som passer.


Billige blå fargelinser levert lynraskt direkte hjem i din postkasse. Freshlook One-Day Color dagslinser med farge leveres raskt rett hjem til deg. Skriv ut fargekartet Kommentarer (188) Finn oppskrifter. Og ifølge ekspertene har vi så vidt sett starten på den blå bølgen.


Blå er en utrolig viktig farge for tiden. Som du ser på bildet over er blå den motsatte fargen til gull- og rødtoner og det er disse du bør satse på for å få det perfekte . BUTINOX har utviklet maling hvor du bare trenger å bestemme deg for hvilket rom du skal male og i hvilken farge, siden malingen kan brukes både på slettvegg, . Samme farge har ulike betydninger, alt etter hvilke personer og i hvilken sammenheng den. I det gamle testamentet representerer en dyp blå farge Gud Fader.


Plagg av Platu Lopi egner seg til både inne- og utebruk.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.