onsdag 6. mai 2015

Espa trappefabrikk

Som leverandør av trapper igjennom mange tiår, har vi sett hvordan trappa har gått fra å være en ren nødvendighet til å bli et møbel. Vi strekker oss langt for å gi kunden en skreddersydd trapp. Våre trapper er laget av de til enhver tid beste råvarer, og er bygget for å vare i mange år.


Fagtrapp er en miljøbevisst bedrift som til enhver tid søker å velge materiell og produksjonsmetoder som ikke skader miljøet. Last ned ny PDF - brosjyre !

Norskproduserte trapper med god design og høy kvalitet. Stort utvalg av trappemodeller – fra moderne til klassisk – noe for ethvert interiør. Fabrikken produserer trapper i de fleste fasonger. Hovedmarkedet er leveranser til hus- og hyttebygging.


Endring av vedtektsdato. Trappefabrikk AS holder til i Espa og. Gjennomføring av fisjon. Vensvangvegen Espa (Stange, Hedmark).

Interiør og oppussing i Espa. Highlights info row image. Alle linjer er opptatt i øyeblikket, prøv igjen om et øyeblikk. Finn ut mer om EasyList. Trapp produsert hos oss, dessverre med feil mål.


Denne er påkostet med stålspiler og trinn i heltre bjørk. Resten av trappa er beiset tilnærmet sort. Det er mulighet for å lage et klosstrinn hvis trappa er for lav. Trappa ligger pakket og klar for levering.


Denne bedriften er ikkje godkjent lærebedrift i nokre av dei fylka vi får data frå. Sjå kilden Vigo lenger nede på sida for å vite meir. Kvart år mangler tusenvis av læreplassar i Noreg.


Ein lærling gir bedriften fersk kunnskap og nye innspill. Les meir om korleis bli lærebedrift på lærlingløftet.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.