tirsdag 19. mai 2015

Elektriker søkes

L Instrumentrørlegger kvalifikasjoner: Fagbrev Erfaring. Selvstendig og dyktig elektriker søkes til fast stilling i veldrevet firma med meget gode betingelser og godt arbeidsmiljø. Arbeidsoppgaver: Selvstendig . Elektriker søkes til installasjonarbeid næringsbygg KEEPERS. Søknadsfrist : Snarest.


Keepers AS bemanner og rekrutterer fagpersonell og spesialister til hele.

En elektriker er en elektrofagarbeider som jobber med elektriske. Til de som søker ledige stillinger i HOEL ELEKTRO AS. Vi har en stadig økende ordretilgang, og ønsker å knytte til oss ressurspersoner som ønsker utfordringer i. Er du serviceinstilt elektriker, faglig dyktig og på jakt etter en unik mulighet til å se det beste av norsk.


Grunnet mye arbeid i sluttfasen av et større byggeprosjekt søker vi for kunde elektrikere til varierte arbeidsoppgaver. Oppstart umiddelbart, sted Oslo sentrum. Vi er lidenskapelig opptatt av å levere gode . AG Installasjon er et firma i vekst.

Dyktig elektriker søkes. På grunn av økt arbeidsmengde søker vi etter dyktig montør som er selvstendige og serviceinnstilt til fast stilling. Bli kjent med Eterni Norge . Installasjonsavdelingen er en autorisert installatør tilknyttet Norgeseliten, og er en del av Kvikne-Rennebu Kraftlag AS.


I denne omgang søker vi etter deg med DSB godkjenning Gr. L eller fagbrev som elektriker. Hjelpearbeidere med erfaring kan også søke. Vi søker elektriker med fagbrev og gjerne allsidig erfaring og som kan være med å styrke vår prosjektavdeling.


Bø Installasjon As er den ledende totalleverandøren av Elektrotjenester i Bø og nærliggende . Gildeskål elektriske søker etter elektriker. Stillingen er ikke besatt, søkere oppfordres til å ta kontakt. Klikk for å se annonse.


Vi ønsker å styrke vår installasjonsavdeling og søker dyktige elektrikere som er kreative, selvstendige og løsningsorientert, med glimt i øyet og kremmersans.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.