mandag 18. mai 2015

Båndtekking

Metallplater har blitt brukt som takmateriale i over 5år. Et takmateriale med uendelige muligheter. Tynnplater er et tidløst, formbart og eksklusivt takmateriale – egen- skaper som var .

Båndtekking Metallplater har blitt brukt som takmateriale i over 5år. Her blir platene falset sammen med dobbel fals slik at skjøtene blir 1 tett. Vi utfører båndtekking av alle typer tak og fasader.


På bildet ser du at platene blir falset sammen med dobbel fals slik at skjøtene blir 1 tett.

EBT har lang erfaring innen båndtekking med sink, kobber, lakkert stål og aluminium til bygg i alle størrelser. Kontakt oss for en uforpliktende prat om ditt . Lanseringen av aluminiumsplater i båndtekkingskvalitet ble en suksess. Skive- og båndtekking i aluminium gir større estetisk og praktisk valgfrihet og fyller . En tak variant som er krevende både teknisk og designmessig.


Taktekking laget av metaller som titan sink, kobber, aluminium, rustfritt stål eller . Man kan bygge opp undertaket til en båndtekking enten ved bruk av bygningsplater , OSB eller kryssfiner, eller ved bruk av rupanel.

BÅNDTEKKING -er en teknikk som kom på 80-tallet. Materialet leveres på store ruller og finnes blant annet i stål – sink – galvanisert jern og kobber. Håndverksmessig er utførte båndtekkinger en gammel tradisjonell utførelse av takbelegg på tak.


Båndtekking brukes når tak dekkes av lange bånd av metall, som for eksempel kobber. Også andre metaller brukes til båndtekking. Båndtekking av tak og fasader kan utføres med ulike typer materialer som sink, kobber, rustfritt stål, aluminium og galvanisert stål i mange forskjellige farger.


Vi utførte: 4mbåndtekking i sink, vinteren 2015. Dette ble ett fantastisk stykke arbeid hvor vi hadde stk gjennomføringer samt takutstikk og innvendige . På samme måte som et tak kan også fasader båndtekkes. Til fasade kan det brukes kobber, stål, aluminium eller sink. Takarbeid er for blikkenslageren er et velkjent arbeidsområde. Vi reparerer og fikser det meste du kan se på taket.


Det er svært få som ringer snekkeren om man . Vi utfører båndtekking og skivetekking på tak og fasade.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.