tirsdag 28. april 2015

Vinyltapet bad

Ja, du kan ha tapet på badet, men det anbefales ikke i våtsonene. I vårt sortiment av baderom- og kjøkken tapet finner du et stort utvalg med forskjellige . Våtromstapet er et godt og rimelig alternativ til fliser på ba vaskerom.

Våtromstapet er en ekstra solid variant av vinyltapet med fiberbakside. Eierne av dette badet var ikke i tvil, de ville ha tapet på sitt nye baderom. For mange er fliser mest aktuelt når badet pusses opp.


På bad og i vaskerom er det viktig å ha fuktsperre mellom vegg og tapet.

Overgangen mellom vegg og gulvbelegg må sparkles, . Vinyltapet er den kvaliteten som tåler mest i forhold til rengjøring og slitasje. Bad kan være vanskelig, og spesielt hvis det trenger oppussing. Velg et tapet, eller tapetser halve veggen og ha fliser på resten.


Prøv tapet, arvegods eller stram helhet på baderomet. Bad nummer to i det samme huset har tilsvarende uttrykk som det lille dusjbadet - rene . Våtromstapet er en ekstra solid variant av vinyltapet, og kan brukes på badet. Det vaskbare tapetet er også velegnet for bruk på vaskerom og .

Baderomsfliser er populært og vanlig på norske bad. Våtromstapet er en ekstra solid variant av vinyltapet. Visste du at MAXBO er ledende på tapet i Norge?


Vi har tapet i alle prisklasser og kvaliteter. I tillegg til dette har MAXBOs tapetavdelinger ansatte som virkelig . Jeg har ikke hatt vinyltapet før jeg for noen år siden overtok den boligen jeg bor i i dag. Her er det ett rom med vinyltapet som jeg ønsker å gjøre noe med.


Badet er boligens mest krevende og kostbare rom å innrede. Før tapetsering må det ligge en forskriftsmessig fuktsperre mellom vegg og tapet. Noen vinyltapeter er tykke og kan ha en preget struktur i overflaten. De er svært robuste og kan brukes i alle tørre rom med sterk slitasje.


Gulv og våtsoner var flislagt med brune og gule fliser og veggene tapetsert med rosablomstret tapet, med andre ord hadde badet et utdatert . Små fliser kan nemlig få et lite bad til å virke mindre. Tapeten er fortsatt fin nå år senere, men malingen på gulvet har vært stygg rundt sluken de siste 2-årene. Nå skal jeg i gang med å fjerne gammel tapet som er på badet jeg pusser opp.


Tapeten er vanntett, dvs at den er beregnet for å være bla. Det er fullt mulig å få et fint bad for 10kroner. Tapet med innebygd membran er nytt på markedet.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.