torsdag 16. april 2015

Soverom innredning

Opprydding på soverommet ? Her er enkle soveromstips! Hotellene har hatt et bevisst forhold til dette med å kombinere soverom med oppholdsrom i mange år, og har blitt veldig gode på det. Derfor er det ikke unaturlig at vi henter inspirasjon fra hotellrommene når vi skal innrede soverom i hjemmet, sier Ramsøskar, som selv har innredet en rekke hoteller i tillegg til private hjem.


Vinduet bak sengen er en kul detalj som definitivt hever inntrykket!

Vi får lyst til å male alle vegger i en dyp fargenyanse når vi ser dette soverommet. Knaggen Shaker list får du kjøpt på . En dyp blå farge gjør seg fint på soverommet i kombinasjon med hvitt, grått og svart. Vi elsker hvordan svenske Johanna og Patrick har innredet hele huset sitt med et grafisk uttrykk.


Ikke minst dette freshe soverommet. Her står en gammel kiste som kommer fra havneområdet i Gøteborg. Med noen enkle tips kan du innrede soverommet til en trivelig oase.

Ta med interiørarkitektenes tips inn på soverommet. Plakater og posters online. Kjøp soveromsinnredning og morsomme ting til soverommet ditt hos CoolStuff. Vi har tingene som gjør soverommet ditt litt mer morsomt!


På soverommet kan for eksempel hvitt tak virkelig bidra til å gi en følelse av at rommet er større. Det er spesielt lurt hvis du har skråtak slik som Beate. Med egen skrift på putene blir det raskt litt mer personlig preg på soverommet.


På putene står det Life is beautiful . Om soverommet ditt bare trenger noen små eller store endringer, vil tipsene om innredning nedenfor kunne gi deg masse inspirasjon til innredningen av soverommet ditt. I denne tredelte bloggserien skal vi først vise deg hvordan du kan innrede soverommet koselig, deretter vil vi fokusere på en romantisk . Jordfarger, sotete nyanser, gulvbord på veggen og tekstiler - Her får du mye spennende inspirasjon til soverommet ! Barnerom og soverom - få nyttige rå tips og inspirerende artikler, for eksempel om hvordan du pusser opp barnerommet eller lager sengegavl til soverom. Mange lar seg inspirere av stilen fra luksuriøse boutiquehoteller, forteller fargeekspert Dagny Thurmann-Moe. I høst er stilen høyaktuell i private hjem.


Kjennetegn på hotellstilen er store senger, luksuriøst . SIDE2): Vi tilbringer omtrent en tredjedel av livet vårt på soverommet.

Siste nytt fra Side2: Sjekk forsiden akkurat nå! En god natt søvn er viktig for livskvaliteten, og innredningen av soverommet kan ha stor innvirkning på hvordan du sover. Smarte løsninger er alfa omega. Det gjør at du trives bedre, fordi det blir lettere å finne ting.


Du sparer plass og får et system i kaoset. Jeg har akkurat flyttet inn i en leilighet på St. Leiligheten er kul og gir meg en New York feeling. Det første som ble prioritert når jeg skulle innrede.


Soverommet er rommet der du slapper av og kobler ut stress og mas. Vi tilbyr et bredt utvalg av møbler til soverommet i . Ikea sitt Pax garderobesystem lar deg selv bestemme akkurat hvilken innredning du trenger til dine klær, hvor mange skuffer, hvor mye hengeplass, og har også smarte løsninger til oppbevaring av både sko, tilbehør og andre småting som hører til på soverommet. Vær kreativ med oppbevaring.


Finn inspirasjon til ditt soveværelse her på våre hjemmesider og i våre kataloger. Du kan også booke et uforpliktende møte i din lokale Schmidt butikk.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.