torsdag 16. april 2015

Parkett grå

Parkett Cello eik er en 2mm bre gråkalket, børstet og mattlakkert 3-stavs parkett. Oppdag det store sortimentet vårt med tre- og parkettgulv. Vi har mange typer ute i butikkene våre, men det aller største utvalget får du hvis du handler gulv fra .

Normal pris: 44- NÅ: 34- så langt beh. Eik Plank Exclusive Platinum Grå er sammen med Cordoba våres mest populære gråpigmenterte 1-stavs parkettgulv. Dette er parketten for deg som ønsker en lys og jevn parkett som går i lys grå. Parkettgulvet er børstet og behandlet med hardvoksolje fra Proteco som gjør at .

Her er det et bredt utvalg av naturlige, hvite, grå og mørke toner. Parkett er et naturlig gulvprodukt laget av treverk med en lagvis oppbyggning med topplaget . MAXBO tilbyr et stort sortement av parkettgulv. Vi har alt fra klassiske eikegulv til nye og spennende gulv i ulike tresorter som bøk, bjørk, ask og valnøtt. Grå er en tidløs farge på skifer og endel fliser.


Men liker man grå parkett eller laminat, så legg i vei, selv om det ikke er tidløst. Parkett Svalbar parkett Tinfossen natur eller har de perfekte fargetonene og kan nærmest velges usett. Om du velger å bevege deg litt over på den lyse grå . PARKETT EXCLUSIVE MARBLE ASH Kr 4pr kvm Flere valg.

PARKETT ARENA EIK GRÅ VINTAGE XL Kr 6pr kvm Flere valg. DUKE-serien er spesialdesignet for det skandinaviske markedet og er en elegant og klassisk 3-stavs parkett med varme, autentiske farger. Et svanemerket parkettgulv med lange planker som skaper harmoni i rommet.


Les mer om Pergo Lofoten grå eik 1-stavs parkett. Tarkett Landås 5G Eik Lys Grå er en klassisk 3-stav. Dette er naturlig eik overflatebehandlet med mattlakk noe som gir et naturlig utseende med . En unik og eksklusiv 1-stavs parkett i eik. Skåne inngår i Berg Bergs kolleksjon Swedish Classics hvor alle produkter er sortert på sin helt spesielle måte og . Parkettgulv Trendtime eik lysegrå børstet m² - Parador.


Denne elegante eikeparketten fra Parador har et levende utseende og passer både moderne og . SAGA Natural er ekte trevirke, bearbeidet på eiketreets premisser for å bevare den sterk og vakker lenge. I denne serien finner du både naturlige og innfargede . Mens Lenemannen og Lenebarna var bortreist på sørlandsferie, og jeg likevel måtte være hjemme å passe butikkfortet,så .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.