onsdag 1. april 2015

Oransje tapet

Spesialforretning for tapet og tekstil. Kjente merkevarer og rimelig egenimport. Norges største nettbutikk. Med en rød eller oransje tapet kan du gi hjemmet ditt masse energi. Røde og oransje fargetoner er kjent for å øke appetitten og brukes ofte på kjøkken og i .

Innred med et prisgunstig fototapet av høy kvalitet fra Photowall. Fri frakt og rask levering. Velg blant hundrevis av motiv. Gratis frakt og tapetlim inkludert. Skap liv og energi i rommet med våre oransje tapeter og fototapeter, en kolleksjon med motiver og mønstre til interiørdesign.


Se hvordan Torhil som jobber med tapet og farger til daglig,. Orange stimulerer oss kreativt, så bruk gjerne oransje tapet på . I tillegg til å være pekt ut som årets trendfarge er også oransje manges.

Forretningene bugner av tapet og tekstiler, tepper og gulv og . Denne tapeten blir du ikke lei av på en stund. En trendy tapet deg som liker å prøve noe annet enn de klassiske fargene. Det er en morsom, optimistisk og en utadvendt farge.


Oransje veggtapet med perlemønster. Du kan kombinere den med andre klassiske farger. Tapet med mønster ton-i-ton oransje , viser hvordan man kan spille på både mørkere og lysere oransje interiørdetaljer. Naturelementer fungerer . Hun gikk året i møte med knallblå soveromsvegger, men nå er de dekket av oransje tapet av det lune slaget.


Stua har blitt malt mørkeblå – men . Farge: Grå med oransje mønster. Leveringstid: 4-dager. Tapet Classic 10xm Svart Blomster Non-woven. Vaser i grønt, puter i oransje og blått.


Lamper i et bredt spekter av fargepaletten. Og på soverommet, en fargesterk tapet med blågrønt mønster. I tillegg ser vi at trendfargene sniker seg inn, og plutselig er tapet med sterk gulfarge og oransje på plass i tapetkolleksjonene, sier Torkildsby.

Kombinerer du oransje med et glimt av klar gult, får du et utrykk som.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.