fredag 24. april 2015

Obs bygg stige

Wibe Ladders Trappestige 45P aluminium. Multistige med plattform 35x91xcm. Nor-step gardintrapp 7-trinn. Praktisk stige som kan brukes som vanlig stige , rett stige , arbeidsplattform eller vinklet stige.


Praktisk teleskopstige som enkelt og sikkert kan justeres til ønsket høyde.

Alt for hjemmefiksere til proffe. Her kan du se vårt store utvalg av stabile og solide gardintrapper, stiger og arbeidstrapper for arbeidet i høyden. Se våre knallpriser og bestill. Velg blant våre forskjellige typer av stiger og stillas, og finn veien opp til ditt drømmeprosjekt. En trygg arbeidsplattformEn stabil arbeidsplattform bidrar til å oppnå et ordentlig og holdbart resultat.


Coop Obs Bygg City Syd. Husk å ringe til butikken før du reiser ut dit, i tilfelle de ikke har det du ønsker på lager. Hos oss kan du handle på nett eller i vår butikk på Eidsvoll.

Våre fagfolk hjelper deg med ditt prosjekt! Torsdagskuppet i dag hos Obs Bygg Klepp #128076;. Brannstige som er nesten usynlig og har års garanti. Finn riktig lengde og pris her.


Både en sånn lett modell du kaster ut av vinduet og en modell som du skrur fast i veggen. Leveres i flere lengder. Kjøpte den duskrur fast i veggen, men har ikke montert den opp ennå. Har dere coop obs bygg eller coop xtra Bygg i nærheten.


Ofte er de billigere enn Byggmakker på det meste, med mindre byggmakker fører kampanje. TRONDOS, sammen med andre samvirkelag, eier andelslaget. Trondos har en obligasjonsbeholdning på 8mill.


Et nytt parti med brannstiger til den samme utrolige prisen. Tenk sikkerhet montér brannstige. Obs Bygg er spesialbutikk innen forbrukermarkedet for byggevarer, med lange åpningstider , lave priser og et godt utvalg av ”gjør-det-selv”-varer.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.