fredag 24. april 2015

Betongarbeider

En betongfagarbeider produserer betongkonstruksjoner innen bygge- og anleggsvirksomhet. Godkjente arbeidstakere. Her får du en rask, enkel og kostnadsfri metode på å finne en jobb blant 23. Mange tilfeller av arbeidsskader og overbelastning kan forebygges . For å trives hos oss i NCC, må du ha et .

GODKJENT FOR ANSVARSRETT: Sentral godkjenning er en generell prekvalifisering av foretaks kvalifikasjoner vurdert opp . NCC Infra Services er en landsdekkende aktør og har sin kjernevirksomhet innen. Her er det mulighet for reiseoppdrag! Mestermur Sarpsborg utfører ulike betongarbeider innen bygg- og anleggssektoren.


En betongarbeider er spesialist på arbeid med betong, som er et anvendelig, allsidig og svært sterkt byggemateriale. Betongarbeideren arbeider blant annet . Alt av betongarbeid og overflatebehandling utføres med høy faglig .

Vi er en entreprenør som kombinerer høy kompetanse med avansert utstyr og fornuftige priser innen forskaling og betongarbeider i på Romerike og i Oslo. Forskalingen må lages slik at den kan . Topaas og Haug utfører betongarbeider relatert til VA-anlegg, idrettsanlegg og grunnfundamenter for næringsbygg. Vi står for armering og utstøping av . Bedriften har base og hovedkontor i Larvik og har over års erfaring innen betongfaget.


Vi har omfattende kompetanse og bred erfaring innen betongarbeider. Vår kjennskap til byggeprosesser og prosjektledelse er viktig i både små og store . POB Entreprenør gjennomfører prosjekter innen samferdsel, . Om du ser et flott betongbygg i Tønsberg og Vestfol eller Drammen og Bærum, er det en stor sjanse for at vi står . I totalentreprise skal Castor Entreprenør as etablere nybygg på Vikse skule med ca. I tillegg kommer ombygging av eksisterende lokaler. Finn veibeskrivelse, kontaktinfo, regnskapstall, ledelse, styre og eiere og kunngjøringer. Trenger du noen til å utføre betongarbeider for deg?


Våre ansatte hjelper gjerne til med jobben. Agder Entreprenør AS har sentral godkjenning i tiltaksklasse 2. Vi utfører alt innen betongarbeider.

Oppdragsgiver: STRUKTA AS (Totalentreprenør)Byggherre : Grorudhaugen Seniorbolig ASType bygg: LeiligheterKontraktsu18 .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.