fredag 17. april 2015

Moderne hus tegninger

I utviklingen av våre hus og hytter har vi latt oss inspirere av tradisjonell norsk arkitektur og moderne funkis/nyfunkis. Husmodellen Dahl er for deg som vil bygge et moderne hus med mye plass. Soverommene har egne bad og walk-in garderober.

Det er fantastiske uteplasser i tilknytning til huset som toppes med en takterasse på hele 116m2. Ekebergrestauranten i Oslo ble regnet som et av Europas fremste funkisbyggverk ferdig da den stod ferdig i 1929. I dag er bygget fredet, og oppussingen av . OverhallaHus produserer også moderne og funksjonelle NOA-hytter for fjell og. MIRANDA MODERNE Miranda er huset for store og små. Her er noen andre hus fra Moderne kategorien.


Her finner du en oversikt over alle våre hus. Størrelse (BRA) Opptil 1m² 1- 2m². Brosjyre om våre ni nyeste moderne hus, Signatur. For den som er på utkikk etter en bolig med varierte takløsninger i kombinasjon med store vindusflater og åpne planløsninger, har vi hele 15 . MoDerne hus2013/14SterHuSMe Passivhus på Harestua Drømmen som ble virkelighet funkis-fakta Perfeksjonisme i praksis bli inspirert La deg friste av 22 . PLANTEGNINGSIDEER: City Steinhus leverer arkitekttegnede hus. Tegningene her er ment å brukes som forslag som kan bearbeides videre med en arkitekt til . Vi følger moderne trender med skrå tak og store vinduer i denne husserien.


Drømmer du om å bo i et stille, svalt hus med godt inneklima? Kom gjerne til oss med dine tegninger og ideer, eller ta kontakt. Alle hus og tegninger i denne katalogen er ment som illustrasjoner og forslag til løsninger.


Dette er Svenske virkelige unike moderne minimalistiske hus som vil forbli topp . Konseptet bygger på at alle mennesker skal få muligheten til å bygge et designhus. Hos Urbanhus kan du kjøpe tegninger, få tegnet et hus . Byggmann bygger et hjem til dine drømmer. En moderne tomannsbolig tegnet av Lund Hagem Arkitekter AS.


Boligene er innpasset i et eksisterende hageanlegg mellom gamle trær.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.