tirsdag 14. april 2015

Liten tavle

Liten flott tavle ramme og snor til å bære den i. Følger med snor, slik at du . Magnetiske tavler , whiteboardtavler, skrivetavler og klassiske oppslagstavler – vi satser stort på at du skal finne den tavlen som passer dine behov aller best. Bufret Fin tavle med rustikk, mørkebrun ramme i heltre! Kan brukes begge veier, ved å bytte om på hengslene på baksiden. Selges for 15- Jeg sender .

Sammenlign tilbud på Liten tavle i kategorien Diverse produkter fra en rekke nettbutikker samlet på ett ste og spar penger på ditt kjøp av Diverse produkter ved . HM har ikke lagt til beskrivelse ved deres annonse: Liten tavle. License Contact owner for more information. Liten whiteboard tavle i retro kassett design. Legg til Ønskelisten Legg . Førstehjelpstavle Mini er en mindre tavle med kun plaster og blodstoppere.


Egner seg der det er liten plass eller som supplement til annet førstehjelpsutstyr. Liten og dekorativ tavle med knaggrekke og et festlig motiv av en sjørøverkaptein. Størrelse: 2x cm.

Tavlekritt medfølger ikke. Logg inn her for å se priser. Storebror har leeenge ønsket seg en svart vegg på sitt “nye rom” som er under oppussing.


I enden av passasjen lå det en pub med det beroligende navnet Rest Assure med en liten tavle på utsiden som reklamerte med ”god mat”, og han åpnet døren. Det hang en liten tavle på døren, hvor de skrev opp ting som skulle huskes. Melk, Søppelposer, Telefonkonferanse, Fødselsdagskort til Claire, Martin.


En liten tavle på en pinne, perfekt for merking av nysådde grønnsaks- eller blomsterfrø. Passer også fint til å f. Viser dere tilslutt et tips på en liten tavle ! Klipp klistremerker i ønsket størrelse og form. Og vips så kan du merke alle mulige bokser o.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.