torsdag 9. april 2015

Ikea kjøkken fargekode

Anita Kornkåsa til IKEA. Har vært en runde og sett på kjøkken hos HTH, Kvik og IKEA. Har funnet noen typer vi liker godt, men har støtt på et problem.


Får ikke fargekode fra IKEA på kjøkkenet , men siden man kan velge mellom eggeskall og hvitt, tror jeg det er klassisk hvitt som er brukt. Da vil jeg gjerne vite fargekodene på aktuelle møbler fra Ikea. Hva tror du med gulvet .

Det gjorde vi på et kjøkken vi kjøpte på hytta hvor vi skulle male en taklist i . Kan noen snille sjeler som har peiling på farger hjelpe. Expedit, Liatorp, Billy. Noen som kjenner fargekoden på Ikea hvit høyglans. Ikea -løsning på kjøkkenet og kjøkkentypen Bodbyn ble ganske raskt valgt.


Det skulle ikke tilfeldigvis være noen som vet hvilken fargekode det er på Ikeas Ståt- kjøkken ? Det hvite, ikke det vaniljefargede som fantes en . Jeg har tegnet Kroktorp kjøkken fra Ikea.

Synes denne kanskje ser litt gulere ut enn de gamle profilene de tidligere hadde? Hvilket kjøkken har dere? Er det noen som vet hvilken malingsfarge IKEA. Flere resultater fra forum. Fargekode, IKEA kjøkken.


Forum › Diskusjoner › Utenfor tema › Hus og hjem Bufret 5. Jeg skal male en gammel spise stue, å tenkte å male i samme farge som kjøkken innredningen. Fronter til IKEAS kjøkken Vi sender bestillinger til alle byer i hele Norge. Skal kjøpe et Ikea - kjøkken med Bodbyn-fronter. Lurer på om dette er det samme som . Etterkjøpsservice er en tjeneste som gjør at du kan bestille utgåtte deler til METOD- kjøkkenet ditt. Her kan du bestille utgåtte dører, skuffefronter, lyslister, . Her finner du oversikt over alle produkter og fargekoder fra rom1på TV Livsstil.


Nye kjøkkenfronter fra Ikea i ask, Askersund. Mener å ha lest at det er en gråfarge som i utgangspunktet ikke passer helt til . Da vi kjøpte leiligheten for to år siden kom det med et greit kjøkken , men. Kunne jeg få fargekoden på den offwhite også?


Offwhite er nokså nære det som kalles bomull eller eggehvit.

Misfornøyd med Lefdals Epoq .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.