tirsdag 7. april 2015

Helglassrekkverk

Vi forhandler flere typer glass rekkverk uten stolper. Vi har løsninger som takler de fleste utfordringer ved montering på terrasser, tak . For vår kunde Gravdal Hus har vi levert og montert glassrekkverk i helglass montert i skinne.

For kunde har vi levert og montert helglass rekkverk i 1herdet/laminert sikkerhetsglass. Denne type glassrekkverk gir et veldig rent og . Jeg vurderer helglass rekkverk på en terrasse. Glasset skal boltes til terrassen og vil være uten stolper.

Helglass rekkverk er rekkverk for de som er glad i god utsikt :-). Glassrekkverkk leveres med herdet laminert med polertekanter. Et enkelt og smakfullt design, et enkelt og trygt system.


Glasset monteres til dekkekanten med bolter og bærer seg selv, ingen annen . Helglass rekkverk gir deg god utsikt og fine lysforhol uten sjenerende stolper. Helglassrekkverk (uten stolper) i moderne og tidsriktig design. Kontakt din lokale Glassmester for ytterligere informasjon.

Disse trappene har alle helglassrekkverk uten gelender som fellesnevner. Obs: glassrekkverk kan bestilles som alternativ også til andre modeller, der monteres . Her har vi levert et bolt-innfestet helglass rekkverk for Byggmester Sagen. Rekkverket vises både på terrasser, men også bakkeplan.


Helglassrekkverk, som vil si rekkverk uten vertikale stendere, levert på Østbanehallen til vår kunde AF Bygg Oslo og Rom Eiendom som byggherre. Vi leverer rekkverk i rustfritt stål og glass, helglassrekkverk, barutstyr, samt utemøbler,møbler og interiør for hotell- og restaurantbransjen. Innen helglassrekkverk har vi variantene aluminium, profil, håndløper og laminert sikkerhetsglass. Trenger du nytt rekkverk på Nøtterøy, Tønsberg eller Tjøme.


Denna pin hittades av Ragnhild Gundersen. Hitta (och spara!) dina egna pins på Pinterest. See featured Helglassrekkverk pages, read about Helglassrekkverk, and find sites about Helglassrekkverk. Vi levere det meste innen glassrekkverk, og våre kunder er både private og næringslivet. Aluminiumsrekkverk; Glassrekkverk i rustfritt stål; Helglassrekkverk.


I denne kategorien finner du trappene Design og Vision.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.