onsdag 8. april 2015

Håndvevde tepper

Stort sortiment på Håndvevde tepper hos Chilli. Hos oss får du høy kvalitet til en bra pris. Stort utvalg av håndlagde tepper med forskjellige farger og motiv.

Markedets beste utvalg av håndlagde kvalitetstepper til en rimelig pris. Persiske teppers opprinnelse - Teppelanrh:teppelandet. Lone Tepper - Lone Original - teppekvaliteter - tips tepper,rh:lonetepper.


NO/img/persiske_tepper/persisk_teppe_vedlikehold.

Oriental Patchwork Tepper Purple med Striper Cotton. Woven teppe Contemporary Kilim svart grå 2x 2cm - Håndvevde. Rapporter et annet bildeRapporter det støtende bildet.


Uansett hvilke krav eller drømmer du måtte ha, finnes det garantert et teppe som. Vakkert og dyktig utført med tradisjonelle mønstre, unik og slitesterkt teppe som kan gå i arv! Alle ullteppene våre er håndvevd av 1 ull.


De er flatvevde uten lugg, noe som er svært praktisk hvis du vil sette møbler eller stoler på teppet. Kelim-tepper er fine og tynne håndvevde tepper. Siden Kelim-teppene stort sett er ganske tynne, anbefaler vi sklibeskyttelse .

Du finner håndlagde tepper av høy kvalitet i nettbutikken Trademax. Våre tepper blir plukket ut av hvert enkelt land og til tider har vi også persiske. Den ujevne, håndvevde lanolinrike ullen gir Gabbehtepper en typisk ujevn . Vakkert håndknyttet teppe i ull og viskose fra Linie Design. Broderte detaljer fyller det håndvevde teppet Star, i ull, av Emma Olbers for . Rose Kelim er flotte håndvevde tepper som vi nå har fått inn i butikken.


Finn inspirasjon til ditt hjem i denne artikkelen. Nå har vi fått inn fine tepper og puter i deilige farger. Alle teppene koster 225- Fine som en fargeklatt for seg selv, under det lille bordet eller . Alle Linie Designs håndvevde tepper er vevd på hørkæde.


Dette betyr at tepper er mer fleksible og er bedre på gulvet. Håndvevde tepper lagd av urfolket berberne som lever i Nord-Afrika, hovedsakelig i Marokko, Algerie og Tunisia. Hvis du som barn sov under håndvevde tepper eller gikk med håndvevde jakker på skolen 2. Hvis du fikk en armensk ABC hver bursdag til du ble seks eller sju . Alle teppene går gjennom en grundig kvalitetssjekk før de blir sendt til kunden. Sukhi er ansett som en ledende leverandør av håndvevde tepper fra India.


Håndvev elegant teppe i dempede fargenyanser. Vevd med ullfilt i luven, og ullgarn i bunnen. Kommer i fargene grå, soft blå og stålgrå.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.