mandag 6. april 2015

Gulv parkett

Velg blant klassiske parkett gulv eller nye og spennende gulv med ulike farger, former, behandling og karakter. BufretLignendeMAXBO tilbyr et stort sortement av parkettgulv. Vi har alt fra klassiske eikegulv til nye og spennende gulv i ulike tresorter som bøk, bjørk, ask og valnøtt.

Norges største nettbutikk på parkettgulv. Hos oss på Byggmax finner du et bredt utvalg av parkettgulv. Velg mellom tradisjonelle tresorter som eik og ask, eller kanskje noe mer eksotisk som tresorten . Byggmax - kjøp billig og bra byggematerialer innen Tregulv Parkett.

Gulvxtra er en nettbutikk som selger parkett og laminat til markedets beste priser. SAGA Outdoor terrassegulv er produsert av naturlige materialer. Dette gjør at produktene får all den skjønnhet, styrke og holdbarhet du kan ønske deg. Parkett og laminat til ekstra lave priser.


Vi leverer i tillegg dører og benkeplater med mer. KampanjePergo Lofoten arktisk eik 1-stav parkett. Markedsledende leverandør av vakkert og solid kvalitetsgulv. Parkett og tregulv av høy kvalitet, produsert i Europa. Vi tilbyr parkett og tregulv i plank, tostav og trestav.


Klassisk, moderne og solid gulv av høy kvalitet, produsert i Europa. Nedenfor finner du utvalgte gulv til kampanjepriser, samt våre absolutte bestselgere. Velg blant et enormt utvalg av gulv, enten du ønsker parkett, heltre eller laminat. Vi har også matchende listverk i samme utførelse og farge som matcher ditt nye . Hos oss finner du trendy og solide gulv i parkett og korkvinyl som passer din stil.


Materialene er eksklusive, og møbler og tilbehør har et preg av tidløs kvalitet. Et elegant gulv i farger som spenner fra gyllen til mørk . Har et stort utvalg av alle typer parkett, heltre/massive gulv, click/klikk vinyl, laminat og andre gulvbelegg. Kjente merkevarer fra kvalitetsleverandører som Kährs, . Classic Nouveau Collection Fire nye gulv behandlet med matt lakk noe som gir en styrket trefølelse og en overflate som er mer holdbar og lett å vedlikeholde.


Parkett gir rommet en varm følelse og er et takknemlig og kvalitetssikkert gulv som du har i årevis. Velg blant parkettgulv i en rekke ulike finisher i ypperlig kvalitet .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.